Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım çok şükür abim İstanbul'dan geldi sabah onu kahvaltıya çağırmıştım gittiler oturuyorum:)
Çok yakın oturuyorum çok mutlu ,keyfi yerinde:)
Oo iyiymiş negüzel abi kardeş kahvaltısı Rabbim mutluluğunuzu daim etsin abla
Çok iyiya gerçekten sen anlattığından beri aklıma gelir üzülürdüm şimdi çok sevindim nekadar mutludur mutlu olmazmı Rabbim sevdiklerimizin yokluğuyla sınamasın

Amin canım Allah razı olsun
Antep'de olanlarda niye gittin diyorlar.Sürekli arıyorlar.Yazın gelecek çok var:)

Amin canım Allah razı olsun
Antep'de olanlarda niye gittin diyorlar.Sürekli arıyorlar.Yazın gelecek çok var:)
Sevilmek aranılmak nekadar güzel güzel ilişkiler bırakmışssın ,biz bile sevdik seni burda ,onlar nasıl sevmesin Buluşun valla kopmasın bağlarınız

Evet canım alışamadılar.Onun dışında yakın arkadaşım var o günlerce ağladı hatta hala kızıyor.Sonra sen mutlu ol bana yeter diyor.Yazın bana mutlaka gelecek bende giderim :)
Ne güzel, orda da gidecek yerin oldu. Onlarda Malatya ya gelip giderler. Birine bağlanıp sonunda mecburi bir ayrılık olunca zor olur. 10 sene dile kolay :)
Benim bile alt komşum taşındı gitti. Bi onla aram iyiydi, gitti. Senin daha zor :)

Neyseki Allah başka ayrılık vermesin. :)

Aynen canım 10 yıl olmuştu.Bayağı Antepli olmuştuk:)
Zaman ne gösterir bilmiyorum umarım zamanımız,imkanımız olur hep görüşürüz.
Amin Rabbim ölüm,kayıp ayrılığı vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…