Her hafta köye gidiyor bizimle hiç zaman geçirmiyor sadece pazar günü izinli ondada öğlene kadar yatıp öğlen kahvaltı yapıp köye gidiyor gece 12de geliyorNeden :)
Daha büyük şeyler iste korkma
O zaman bu çok önemli:)İnşaallah gidemezHer hafta köye gidiyor bizimle hiç zaman geçirmiyor sadece pazar günü izinli ondada öğlene kadar yatıp öğlen kahvaltı yapıp köye gidiyor gece 12de geliyor
Nasılsın canımHayırlı günler ablacım
Nasılsın canım
İyiyim canım çok şükür abim İstanbul'dan geldi sabah onu kahvaltıya çağırmıştım gittiler oturuyorum:)Şükür ablacım iyiyim sen nasılsın baban nasıl en çok ona sevindim ben yakın olmanıza
Oo iyiymiş negüzel abi kardeş kahvaltısı Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ablaİyiyim canım çok şükür abim İstanbul'dan geldi sabah onu kahvaltıya çağırmıştım gittiler oturuyorum:)
Çok yakın oturuyorum çok mutlu ,keyfi yerinde:)
Amin canım Allah razı olsunOo iyiymiş negüzel abi kardeş kahvaltısı Rabbim mutluluğunuzu daim etsin abla
Çok iyiya gerçekten sen anlattığından beri aklıma gelir üzülürdüm şimdi çok sevindim nekadar mutludur mutlu olmazmıRabbim sevdiklerimizin yokluğuyla sınamasın
Yokluğuna alışamamışlardır. Özellikle de, öğretmen arkadaşın :)Amin canım Allah razı olsun
Antep'de olanlarda niye gittin diyorlar.Sürekli arıyorlar.Yazın gelecek çok var:)
Sevilmek aranılmak nekadar güzelAmin canım Allah razı olsun
Antep'de olanlarda niye gittin diyorlar.Sürekli arıyorlar.Yazın gelecek çok var:)
Evet canım alışamadılar.Onun dışında yakın arkadaşım var o günlerce ağladı hatta hala kızıyor.Sonra sen mutlu ol bana yeter diyor.Yazın bana mutlaka gelecek bende giderim :)Yokluğuna alışamamışlardır. Özellikle de, öğretmen arkadaşın :)
Yok canım kopmaz güzel dostluklar edinmişim:)Sevilmek aranılmak nekadar güzelgüzel ilişkiler bırakmışssın ,biz bile sevdik seni burda ,onlar nasıl sevmesin Buluşun valla kopmasın bağlarınız
Gidemez deyince bi aksiliğe binaen olabilir ondanda Allah korusun tamamen kendi iradesiyle vicdanıyla artık ayda bi gitsin inşaAllahO zaman bu çok önemli:)İnşaallah gidemez
Ne güzel, orda da gidecek yerin oldu. Onlarda Malatya ya gelip giderler. Birine bağlanıp sonunda mecburi bir ayrılık olunca zor olur. 10 sene dile kolay :)Evet canım alışamadılar.Onun dışında yakın arkadaşım var o günlerce ağladı hatta hala kızıyor.Sonra sen mutlu ol bana yeter diyor.Yazın bana mutlaka gelecek bende giderim :)
Yazarken aklıma geldi ama İnşaallah dedim:)Gidemez deyince bi aksiliğe binaen olabilir ondanda Allah korusun tamamen kendi iradesiyle vicdanıyla artık ayda bi gitsin inşaAllah
Aynen canım 10 yıl olmuştu.Bayağı Antepli olmuştuk:)Ne güzel, orda da gidecek yerin oldu. Onlarda Malatya ya gelip giderler. Birine bağlanıp sonunda mecburi bir ayrılık olunca zor olur. 10 sene dile kolay :)
Benim bile alt komşum taşındı gitti. Bi onla aram iyiydi, gitti. Senin daha zor :)
Neyseki Allah başka ayrılık vermesin.:)
Sağol hemşom hoşgeldinhayırlı olsun
Tabii ♥Yazarken aklıma geldi ama İnşaallah dedim:)
Çok korkarım böyle işlerden hayırlısı diye ekleyelim:)
Aynen ya hiç gelmiyor
Amin canımAynen canım 10 yıl olmuştu.Bayağı Antepli olmuştuk:)
Zaman ne gösterir bilmiyorum umarım zamanımız,imkanımız olur hep görüşürüz.
Amin Rabbim ölüm,kayıp ayrılığı vermesin