Kendi kendimin topuğuna sıktımBnde baktim da sonuncusun dedim hani kılpayiydı
Zeytinyağlı fasulye yi yakınen tanıyorumKendi kendimin topuğuna sıktım
Bilmeyenlerde öğrendi sonunculuğumu
Boşverin siz onları 1.ve 2.olduğum sunumlarımla hatırlayın beni
Tantuni
Zeytinyağlı fasulye
Ev baklavası
Tiramisu
Karpuz kek
Limon sıkacağında içli köfte
Linkleri de koyayım mı he
Hayirli sabahlar içtin mi çayını ben hala demleme dim bileBu arada hayırlı sabahlar
Bana özel Onun üfürüğüTamam hepimiz i uflesin
Beni de uflemisti ramazan da daha kuvvetliymis sonradan birinci oldum yaBana özel Onun üfürüğü
Ben de hala içmedim,çocuklar uyuyorHayirli sabahlar içtin mi çayını ben hala demleme dim bile
Benim ikisi uyanık yimirta pisirdim yemediler aç degiliz dediler ortanca ile babası hala uyuyorBen de hala içmedim,çocuklar uyuyor
Sus söyleme herkesin içinde,aklını çelmeye çalışırlar,bana ait diye kandırıyorum ben herkesiBeni de uflemisti ramazan da daha kuvvetliymis sonradan birinci oldum ya
Tamam sustumSus söyleme herkesin içinde,aklını çelmeye çalışırlar,bana it diye kandırıyorum ben herkesi
Belki de yumurta olduğu için tokturlarBenim ikisi uyanık yimirta pisirdim yemediler aç degiliz dediler ortanca ile babası hala uyuyor
Bugün yolculuk var yine :)
Büyük le en küçük yumurta onlar yemediyse kesin acikmamistirBelki de yumurta olduğu için tokturlar
Belki patates kızartsaydın yerdiler
Ben de beğene basınca bayağı zaman ilerlemiyor,bekliyorum,boşver kimseyi beğenme diyor ellamYa ben bazen beğendi den hariç butona basamiyorum basamazken kk smile ri da açılmıyor es zamanli bayağıdır böyle
Ara sıra oluyor ama sürekli değil
Sensiz olur mu be deynepBen de katılsam mı acep bu kategoriye
Son kararınız mı?Sensiz olur mu be deynepboykot etmeyeceğiz