- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.982
- 43
Sizde boş bırakmayın.Nevo biz basimizin caresine bakariz ya sen kendini yazmak zorunda hissetme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde boş bırakmayın.Nevo biz basimizin caresine bakariz ya sen kendini yazmak zorunda hissetme
Merak etme sen guzel haberlerle don insallah.bu gece bi tanidik icin dua ederken baban icin de dua ettim insallah Allah duyacak sesimiziSizde boş bırakmayın.
Nevrosum herkesi düşünür dau topiklerinde başkaları için dua ister de, kendi derdi için hiç istemezMerak etme sen guzel haberlerle don insallah.bu gece bi tanidik icin dua ederken baban icin de dua ettim insallah Allah duyacak sesimizi
Çok sağol canım benimMerak etme sen guzel haberlerle don insallah.bu gece bi tanidik icin dua ederken baban icin de dua ettim insallah Allah duyacak sesimizi
Hep aklımdasin nevo inşallah şifa bulur babanSizde boş bırakmayın.
Olur tabi ilk sayfaya yazalımTenceresiz kaldim anne kuzu senin actıgın dua konusu vardiya oraya mustafa amca için açalım bence yeni dua
Tebrik ederim canımSonunda Teyze oluyorum
Tamam KuzumOlur tabi ilk sayfaya yazalım
Osman devilmiydi amcanın adıTenceresiz kaldim anne kuzu senin actıgın dua konusu vardiya oraya mustafa amca için açalım bence yeni dua
Mustafa degilmiydi osmanmıydı gi sormak lazımOsman devilmiydi amcanın adı
Benim duvarda yaziylrdu ben bakayım birMustafa degilmiydi osmanmıydı gi sormak lazım
Yaparım kuzumBlue_Peri ben ilk msj i düzenledim 70.000 ya şafi ile başlayalim çabuk toplarız zaten
Sen etiket yapar mısın ??
Tamam ilk msji duzenledim amcamizin ismi Osman bir kaç etiket yaptım ama sanırım ilk msj da etiket bildirim olarak gitmiyorYaparım kuzum
Yeniden aklımıza geleni yapalım yaa ben mustafa diye aklımda kalmış neyse niyet önemliTamam ilk msji duzenledim amcamizin ismi Osman bir kaç etiket yaptım ama sanırım ilk msj da etiket bildirim olarak gitmiyor
Ne olmuş ki?Yaparım kuzum