- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.437
- 53
- Konu Sahibi Masmavi bir yol
-
Merhabalar arkadaşlar buraya yöresel yemek tariflerimizi yazalım fikir olsun
Cennetul Mualla T Tatlianne20
Varmış konu ama bilmiyodum :)hizuran burayada acildi:)
Olsun yine yazariz yaptigimiz yemegi:)Varmış konu ama bilmiyodum :)
Ayyy bende bayadir yapıyorum immmmm.Yemeklere yeni bir sayfa açıyoruzbende
Kuru fasulye
Pilav
Turşu
Turp salatası
Yoğurt
Olacak inşallah. Brokoli çorbam da vardı belki onu da ısıtırım. Tatlı yapamıyorum epeydir Allah'ını seven üzerime brovni atsin
Anı gelişen bir kararla pisirmistim fasulyeyi akşamdan islatma fırsatım olmadı ben de direkt hasladim. Daha güzel oldu sanki niyeyseAyyy bende bayadir yapıyorum immmmm.
Hazır mantı da olur. Benim bir mantici var hep ordan alır zor zamanlarda pisiririm. Ama hafta arasi yapamıyorum malum eşim iş yerine yemek götürüyor sarımsaklı sarımsaklı olmaz :)Hala yemeğim yok
Gidim hazır mantı falan yapım bugün :)
Bu arada kuru fasulye en bı sevdiğim
Benim akkimdan geciyordu yaotigimiz yemegi atio tarifle yazmak yapmak isteyen :)Guzel bir topik olmus kizlar
Yoresel tatlarin tarif ve fotolarida olsa daha guzel olur sanki:))
Hoşgeldin canımGuzel bir topik olmus kizlar
Yoresel tatlarin tarif ve fotolarida olsa daha guzel olur sanki:))
Evden göturuyor yani oda zor demi:)Hazır mantı da olur. Benim bir mantici var hep ordan alır zor zamanlarda pisiririm. Ama hafta arasi yapamıyorum malum eşim iş yerine yemek götürüyor sarımsaklı sarımsaklı olmaz :)
Bende hep akşam yapiyorum bolca sarımsaklı yiyip bı kendimize kkokalim :) ama valla dısardayık bı de yedik geldik bişey yapamadım yorgunluktanHazır mantı da olur. Benim bir mantici var hep ordan alır zor zamanlarda pisiririm. Ama hafta arasi yapamıyorum malum eşim iş yerine yemek götürüyor sarımsaklı sarımsaklı olmaz :)
Fikrini çaldımBenim akkimdan geciyordu yaotigimiz yemegi atio tarifle yazmak yapmak isteyen :)
Aman olede okuyor islakmak sart değil bende birnpaket islatip suzup sabah buzdolabi posetlere koyup ole cikarrim misafir gelince iyi oluyor.Anı gelişen bir kararla pisirmistim fasulyeyi akşamdan islatma fırsatım olmadı ben de direkt hasladim. Daha güzel oldu sanki niyeyse
Zor. Ben de evden götürüyorum :) bu yüzden yemek planlaması sıkıntı oluyor. Gerçi bu ara baya saldim. Geçen pesto soslu makarna pişirip koydum bir tek önceden hünkar beğendiler, tavuk sarmalar havada ucusurduEvden göturuyor yani oda zor demi:)
Benim bol sarmsak yogurt severim öğlen yedim:))Bende hep akşam yapiyorum bolca sarımsaklı yiyip bı kendimize kkokalim :) ama valla dısardayık bı de yedik geldik bişey yapamadım yorgunluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?