Eline sağlık canım, bakarken karnım acıktı yaYoruldum be
Nasıl anladın helal olsun
Nasıl anladın helal olsun
Habibte ile ortak çalışıyoruz,Nevreste yi koltuğundan alıp ben geçeceğim, aramızda çaktırma
Yok aman kalsın, bu kadarına bile yoruldum , bana göre değil
Oylamaya daha çok merakımdan yapıyorum, iyi yapmıyor muyum
Heheheh yakışır ama yesiller
Valla ben bir konu açarken canım çıkıyorNevreste nin hakkini ödeyemeyiz gerçekten
İyi akşamlar canım nasılsınSelam kızlar hepinize iyi akşamlar iyi haftalar
İyi akşamlar Aslım bende yayla yaptım ama yapımı ve sunumu farklı olduğu için mahsur görmedim inşallah senin içinde aynıdır :)Selam kızlar hepinize iyi akşamlar iyi haftalar
Hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin :))Tünaydınlar,Ankara'ya gitmiştim yeğenimin nişanı vardı ondan yoktum:))
İyiyim çok şükür canım sizler nasılsınz oğlandan pek vakit olmuyo sohbete muhabbette azı dşleri çıkıyor ondan huzursuz baya anca okuyabiliyorum neler yapmışsınz diyeİyi akşamlar canım nasılsın
Yok canım aynı olsa bile yasak değil ki ztn ellerine sağlık baktım da yazamadım bir türlü fırsat bulup oğlandan isim değişti sanki yine yahu kaçırdım valla astoriamıydı önceki isim karıştırıyor muyum acabaİyi akşamlar Aslım bende yayla yaptım ama yapımı ve sunumu farklı olduğu için mahsur görmedim inşallah senin içinde aynıdır :)
Ahjummaydı canım :)Yok canım aynı olsa bile yasak değil ki ztn ellerine sağlık baktım da yazamadım bir türlü fırsat bulup oğlandan isim değişti sanki yine yahu kaçırdım valla astoriamıydı önceki isim karıştırıyor muyum acaba
Allah kolaylık versin canımİyiyim çok şükür canım sizler nasılsınz oğlandan pek vakit olmuyo sohbete muhabbette azı dşleri çıkıyor ondan huzursuz baya anca okuyabiliyorum neler yapmışsınz diye
Hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin :))
Ankara havası nasıldı ayazıyla başa çıkabildinmi ? :)
MaşallahAmin çok teşekkürler sağol:))
Bu sene çok iyiydi havada süperdi resmen üşümeden geldik:))
GünaydınlarGünaydınlar hanımlar..
Maşallah
Günaydınlar
Ankara da mı 21 derece??21 dereceyi gördük resmen helede şubat ayında