- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Tamam sustum zaten öyle şeyler yemeyiz bizAman söyleme öyleMuhbirler yetiştirir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam sustum zaten öyle şeyler yemeyiz bizAman söyleme öyleMuhbirler yetiştirir
Unsuz sebze böreğinden bahsetmiştikTamam sustum zaten öyle şeyler yemeyiz biz
Unsuz sebze böreğinden bahsetmiştik
Mercimek ,mercimek olalı böyle zulüm görmemiştirNevroş kerevizli mercimek çorbası yaptım enfes bir tat oldu, ilk kez denedim yapmayı
Bir de yarışmalar adı altında ayrı bir topik olsa ,daha önce yapılan yarışmaları toptan görsek olur mu?Abla üst menü de yer sıkıntımız var abla : (
Tamam o zaman :)Abla üst menü de yer sıkıntımız var abla : (
Sen bana sor hepsinin yerini göstereyimBir de yarışmalar adı altında ayrı bir topik olsa ,daha önce yapılan yarışmaları toptan görsek olur mu?
5sene adapazari sakarya Kemaliye köyünde yasadik .ortaokulu orada okudum canim ,halam,amcamlar vardirhala orada
Vaktim olsa ben yapıcam ama azcık uğraşırıcı bi çorba seçtim :))Bugün çorba tarifi gelecek mi
kereviz ezogelin mantar var canım dahaBana bir tarif fikri verin kafamda dönüp duruyor çorbalar seçemiyorum
Bizim fikrimizle olmaz ki, sen ne yapmak iatiyorsan oni yapBana bir tarif fikri verin kafamda dönüp duruyor çorbalar seçemiyorum
Belki senden gelirBugün çorba tarifi gelecek mi
kereviz ezogelin mantar var canım daha
Kararsızlıktan hep bunlarBizim fikrimizle olmaz ki, sen ne yapmak iatiyorsan oni yap