- 8 Haziran 2013
- 56.155
- 149.108
O zman ilk fırsatta yap bence kimse yapmadanKimse yapmazsa aklımda bir tane var...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zman ilk fırsatta yap bence kimse yapmadanKimse yapmazsa aklımda bir tane var...
Utandırıyorsun beniYa var Ya hep soylicem soylicem diyemedim senin nickin ne güzel öyle yaaaaa
O zaman başka tarif bulurumO zman ilk fırsatta yap bence kimse yapmadan
Miu'm datlu kaptanımHoşgeldinsağlıklı diyete uygun tariflerin olduğu yarışma
tabi ki hepsini okutyacağım
yine hamarat ellerden neler dökülmüş bakayım hele
nevommmmmmmmm Nevreste piremsesim
Ellerine sağlık Karnabaharlı yapıyorum ama kerevizli hiç denemedimNevroş kerevizli mercimek çorbası yaptım enfes bir tat oldu, ilk kez denedim yapmayı
O zaman başka tarif bulurum
Teşekkür ederizÇorba severler için güzel bir kategori :) Kışın vazgeçilmezi, sıcacık , insanın içini ısıtan, menü kurtaran:) Haydi kulübümüzün hamarat hanımları mutfağa, marifetlerinizi sergilemeye , değişik tarifler bekliyoruz. Şimdiden ellerinize , emeğinize sağlık. Başarılar, kolay gelsin.
Benim ile bulabilmeniz ne güzelGelmişken bir çorba yapsaydınYani tekrar açılsa iyi olur. Yoksa hep senin mesajlarına bakmak durumunda kalacağım
Iyi geceler
Hemşom bu kadar marifetli hanimlar arasinda şansım çok az.Benim ile bulabilmeniz ne güzelGelmişken bir çorba yapsaydın
İyi geceler hemşom
Yaptığın su böreği hala aklımdaBeni kandıramazsınHemşom bu kadar marifetli hanimlar arasinda şansım çok az.
Tesekkur ederim hemsom Börekler açılınca yaparım inşallah. Ama onunda hazırı çıkmışYaptığın su böreği hala aklımdaBeni kandıramazsın
Diyet yapınca börek bizi aşıyorTesekkur ederim hemsom Börekler açılınca yaparım inşallah. Ama onunda hazırı çıkmış
Miu diymasin da, 1 dilimden bir şey olmazDiyet yapınca börek bizi aşıyor
Aman söyleme öyleMuhbirler yetiştirirMiu diymasin da, 1 dilimden bir şey olmaz