Tabi ki canım olabilirBuğday, kuru fasulye, nohut şişirmek veya haşlamak gibi?
Teşekkürler, ipucu vermiş olsamda ben mercimekten yanayım.Tabi ki canım olabilir
Haşlanmış nohut ( buzluktan falan) kullanabilirsin
Ben severim buğdaylı nohutlu çorbaTeşekkürler, ipucu vermiş olsamda ben mercimekten yanayım.
Bende severim, davet sofralarımda da genelde yaparım. Bakalım şans getirecek mi?Ben severim buğdaylı nohutlu çorba
Getirir inşaallahBende severim, davet sofralarımda da genelde yaparım. Bakalım şans getirecek mi?
İnşallah, zaman gösterecekGetirir inşaallah
Terbiyeli lokanta usulü tavuk çorbası yap sende hem çorba beyaz olunca o tereyağ görseli güzel oluyorKara bahtın kör talihin abla
Bize bi şey kalmadı nevoş abla bütün mercimeklere el koymuşsunuz
Kaz bulamazsam diye şeediyorum. Mercimekli arabaşı yapayım bariTerbiyeli lokanta usulü tavuk çorbası yap sende hem çorba beyaz olunca o tereyağ görseli güzel oluyor
Noldu senin Yozgat Arabaşısı
Tavuklu mercimek olur o zaman onu sahiplenmişler baksanaKaz bulamazsam diye şeediyorum. Mercimekli arabaşı yapayım bari
Aynen öyle canım, fakat değiştim. Farklı algılanıyordu sanırım.
Sen böyle yazınca benim yüzümden değiştin diye kötü oldum şimdi.Topu topu 7 aydır KK’dayım, tüp bebek topiklerinden başka yere bakmazdım. Orada hemen anlamı anlaşılıyordu, herkes aynı dertten muzdarip olduğu için. Sırf bilgi ve motive amaçlı takılıyordum yani, artık eğlenmeye de başladım yarışmalarla. Açıkçası kurcalamadan forumları, böyle bir ortam olduğunu bilmiyordum.
Tamam sebzeli yapayım
Sence neden ?Bir sürü çorba çeşidi var niye mercimek
Fotoğraflamayı önceleri yapmakta ben de zorlanıyordumTavuklu mercimek olur o zaman onu sahiplenmişler baksana
Ben ne yapsamkiiiio değilde fotoğraflama aşaması olmuyor bende yav
Sunum işide zor ya koycak masa bile bulamıyorumFotoğraflamayı önceleri yapmakta ben de zorlanıyordum
Masa olması şart değil ki,sofra olur ,sehpa olur ,hatta elinde bile olurSunum işide zor ya koycak masa bile bulamıyorum
Yükleme sorunu mu yaşıyorsun?Tavuklu mercimek olur o zaman onu sahiplenmişler baksana
Ben ne yapsamkiiiio değilde fotoğraflama aşaması olmuyor bende yav
Sunumlarına ilaveten tarih yazan kağıdı koymadıkları içinİki tarif geldi ikiside kaldırılmış neden ??
Bu yarışmada tarih kuralı vardı ya o yüzden ,inşallah başka tarih yazılmamış tarif gelmezİki tarif geldi ikiside kaldırılmış neden ??
Resmin dosya boyutu fazla geliyordurYükleme sorunu mu yaşıyorsun?
Sunumlarına ilaveten tarih yazan kağıdı koymadıkları için