- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
Yükleme sorunu mu yaşıyorsun?
Sunumlarına ilaveten tarih yazan kağıdı koymadıkları için
Yok net fotoğraf çekemiyorum :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yükleme sorunu mu yaşıyorsun?
Sunumlarına ilaveten tarih yazan kağıdı koymadıkları için
Ayarlarından belki düzeltirsin ,çok uzaktan çekmiştin bir de böreklerdeYok net fotoğraf çekemiyorum :S
O börek tepsiden çıkmak bilmedi bende çıkanı koydum ince görününce yakın çekmeyim dedimAyarlarından belki düzeltirsin ,çok uzaktan çekmiştin bir de böreklerde
Ben ss alıp sonra kesiyorum aslında fotoğraflara uğraştığım zamanda bi yemek daha yaparım o kadar çok vaktimi alıyorResmin dosya boyutu fazla geliyordur
Keşke WhatsApp,Facebook gibi buraya yükleyince de otomatik küçülse,zorlanmasa üyeler
Ben net çekiyorum yine olmuyorYok net fotoğraf çekemiyorum :S
Snapseedden efekt ekliyorum küçülüyor boyutBen ss alıp sonra kesiyorum aslında fotoğraflara uğraştığım zamanda bi yemek daha yaparım o kadar çok vaktimi alıyor
Ben net çekiyorum yine olmuyor
Ben teli değiştim ,şimdi kolay oluyor,telde düzenlemede istediğin boyuta getirebiliyorsun resmiBen ss alıp sonra kesiyorum aslında fotoğraflara uğraştığım zamanda bi yemek daha yaparım o kadar çok vaktimi alıyor
Ben net çekiyorum yine olmuyor
2017 de ende olmadı değilmi zeynep :)Ben teli değiştim ,şimdi kolay oluyor,telde düzenlemede istediğin boyuta getirebiliyorsun resmi
Daha dur,katılalı daha ne oldu da umutsuz konuşuyorsun ?
Çok profosyonel çekimlerin var ,tariflerin de güzel,madalyan olmasa da hayranlık uyandırmak beğenilmek te güzel
Mesela benim madalyam olmamasına rağmen geçen sene enler yarışmasında en marifetli aşçılar da bayağı oy almıştım ,şaşırmıştım ,sadece madalyası olunca beğeniliyor gibi izlenim oluyor ama öyle değil işte.
Yok bu sene olmadı ,olsaydı belki yine aday yazarlar mıydı acaba beni?2017 de ende olmadı değilmi zeynep :)
İlk beşe yazarlardı hattaYok bu sene olmadı ,olsaydı belki yine aday yazarlar mıydı acaba beni?
Yap tabii hadiiBen şimdi nette bir çorba görmüşüm ,yeme de yanında yat heYapsam mı acep
Ben de snapseedde düzenliyorum kontrast parlaklık falan ayarlıyorum direkt efekt eklemiyorum yine de yüklemiyorSnapseedden efekt ekliyorum küçülüyor boyut
En yarışması olmadıki abla kazen bey özgün olsun diyor özgün takılıyorum kendi çapımda yine olmuyor o sebeple bu kez ya mercimek yapıcam ya da arpa şehriye yapıcamBen teli değiştim ,şimdi kolay oluyor,telde düzenlemede istediğin boyuta getirebiliyorsun resmi
Daha dur,katılalı daha ne oldu da umutsuz konuşuyorsun ?
Çok profosyonel çekimlerin var ,tariflerin de güzel,madalyan olmasa da hayranlık uyandırmak beğenilmek te güzel
Mesela benim madalyam olmamasına rağmen geçen sene enler yarışmasında en marifetli aşçılar da bayağı oy almıştım ,şaşırmıştım ,sadece madalyası olunca beğeniliyor gibi izlenim oluyor ama öyle değil işte.
Az önce beğeni yapınca ben de konuya mesaj yazacak diye sevinmiştim
Yoksa Hannaz çorba yapmayı bilmediği için korkudan mı gelemiyor
Ben de senin hakkında iyi şeyler diyordum ,dedikodu yapmıyordumGünaydın hepinize
Minik kuştu
Az önce beğeni yapınca ben de konuya mesaj yazacak diye sevinmiştim
Yoksa Hannaz çorba yapmayı bilmediği için korkudan mı gelemiyor
Günaydın hepinize
Minik kuştu
Ben de senin hakkında iyi şeyler diyordum ,dedikodu yapmıyordum
O zaman ne duruyorsuuuuuuuuunnnHayır tabiki çorba konusunda iddialıyımdır üstüme yoktur ailede kvalidem bile över yani gerisini siz düşünün