Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Resmin dosya boyutu fazla geliyordur :olamaz:
Keşke WhatsApp,Facebook gibi buraya yükleyince de otomatik küçülse,zorlanmasa üyeler:olamaz:
Ben ss alıp sonra kesiyorum aslında fotoğraflara uğraştığım zamanda bi yemek daha yaparım o kadar çok vaktimi alıyor:temizlik:
Yok net fotoğraf çekemiyorum :S
Ben net çekiyorum yine olmuyor :olamaz:

Ben ss alıp sonra kesiyorum aslında fotoğraflara uğraştığım zamanda bi yemek daha yaparım o kadar çok vaktimi alıyor:temizlik:

Ben net çekiyorum yine olmuyor :olamaz:
Ben teli değiştim ,şimdi kolay oluyor,telde düzenlemede istediğin boyuta getirebiliyorsun resmi:KK45:
Daha dur,katılalı daha ne oldu da umutsuz konuşuyorsun ?:sinirli:
Çok profosyonel çekimlerin var ,tariflerin de güzel,madalyan olmasa da hayranlık uyandırmak beğenilmek te güzel:KK45:
Mesela benim madalyam olmamasına rağmen geçen sene enler yarışmasında en marifetli aşçılar da bayağı oy almıştım ,şaşırmıştım ,:KK45:sadece madalyası olunca beğeniliyor gibi izlenim oluyor ama öyle değil işte.

Ben teli değiştim ,şimdi kolay oluyor,telde düzenlemede istediğin boyuta getirebiliyorsun resmi:KK45:
Çok profosyonel çekimlerin var ,tariflerin de güzel,madalyan olmasa da hayranlık uyandırmak beğenilmek te güzel:KK45:
Mesela benim madalyam olmamasına rağmen geçen sene enler yarışmasında en marifetli aşçılar da bayağı oy almıştım ,şaşırmıştım ,:KK45:sadece madalyası olunca beğeniliyor gibi izlenim oluyor ama öyle değil işte.
2017 de ende olmadı değilmi zeynep :)

Snapseedden efekt ekliyorum küçülüyor boyut
Ben de snapseedde düzenliyorum kontrast parlaklık falan ayarlıyorum direkt efekt eklemiyorum yine de yüklemiyor

En yarışması olmadıki abla kazen bey özgün olsun diyor özgün takılıyorum kendi çapımda yine olmuyor o sebeple bu kez ya mercimek yapıcam ya da arpa şehriye yapıcam :KK53:

X