Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Resmin dosya boyutu fazla geliyordur
Keşke WhatsApp,Facebook gibi buraya yükleyince de otomatik küçülse,zorlanmasa üyeler
Ben ss alıp sonra kesiyorum aslında fotoğraflara uğraştığım zamanda bi yemek daha yaparım o kadar çok vaktimi alıyor
Yok net fotoğraf çekemiyorum :S
Ben net çekiyorum yine olmuyor

Ben ss alıp sonra kesiyorum aslında fotoğraflara uğraştığım zamanda bi yemek daha yaparım o kadar çok vaktimi alıyor

Ben net çekiyorum yine olmuyor
Ben teli değiştim ,şimdi kolay oluyor,telde düzenlemede istediğin boyuta getirebiliyorsun resmi
Daha dur,katılalı daha ne oldu da umutsuz konuşuyorsun ?
Çok profosyonel çekimlerin var ,tariflerin de güzel,madalyan olmasa da hayranlık uyandırmak beğenilmek te güzel
Mesela benim madalyam olmamasına rağmen geçen sene enler yarışmasında en marifetli aşçılar da bayağı oy almıştım ,şaşırmıştım ,sadece madalyası olunca beğeniliyor gibi izlenim oluyor ama öyle değil işte.

2017 de ende olmadı değilmi zeynep :)

Snapseedden efekt ekliyorum küçülüyor boyut
Ben de snapseedde düzenliyorum kontrast parlaklık falan ayarlıyorum direkt efekt eklemiyorum yine de yüklemiyor

En yarışması olmadıki abla kazen bey özgün olsun diyor özgün takılıyorum kendi çapımda yine olmuyor o sebeple bu kez ya mercimek yapıcam ya da arpa şehriye yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…