- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
Evet oda olabilir bide kahvaltı masasıBence sütlü tatlılar
Yada serbetli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oda olabilir bide kahvaltı masasıBence sütlü tatlılar
Yada serbetli
Bence sen her kategoriye zorlanmadan katılırsın
Gözlüğünü yesinler havanı sevsinler
Niye ki pırasa var, kereviz var, enginar varYok bu mevsimde zeytin yağlı olmaz sen tavuğu al dolaba koy
Lazım olacak çünküüü tavuk yemekleri olursa kategori benim tarif belliNiye ki pırasa var, kereviz var, enginar var
Tavuk görmek istemiyorum
Offf, şerbetliii. Evet tatlı olması muhtemel görünüyor, bayadır tatlı kategorisi olmadı galiba.Bence sütlü tatlılar
Yada serbetli
İğne yerlerimin acı ve ağrısından ayakta duramıyorum, bari olmayan karizmam çizilmesin canım.Gözlüğünü yesinler havanı sevsinler
@MiuLego bak Coco ne diyorBence sütlü tatlılar
Yada serbetli
Otur yat uzan ayakta ne işin var :))İğne yerlerimin acı ve ağrısından ayakta duramıyorum, bari olmayan karizmam çizilmesin canım.
Tavuk olursa da yapacak birşey yok, oylarım.Lazım olacak çünküüü tavuk yemekleri olursa kategori benim tarif belli
Ayy çok teşekkür ederim, havai fişekler çok güzel
Ama ben katilmiycam ki tahmin yuruttum@MiuLego bak Coco ne diyor
Rica ederimAyy çok teşekkür ederim, havai fişekler çok güzel
Canın çekti değil miAma ben katilmiycam ki tahmin yuruttum
Hiç cekmedi valla ha bi dondurma olaydi iyi olurdu ama ama bize seker yasaaaahhCanın çekti değil mi
Öyle böyle değil canım, bu söylediklerin bile işkence şu anda. Kaba etimde saplanmış, kızgın bıçaklarla geziyorum sanki.Otur yat uzan ayakta ne işin var :))
Hiç hatırlatmaHiç cekmedi valla ha bi dondurma olaydi iyi olurdu ama ama bize seker yasaaaahh
Hala bizimle sahibi cıkmadı yarın belediyenın veterınerligine bakrıracagım bugun gıttık yetısemedık mesai bitmişne yaptınız canım kediyi
Allahımm maşallah yaa çok güzelllllHala bizimle sahibi cıkmadı yarın belediyenın veterınerligine bakrıracagım bugun gıttık yetısemedık mesai bitmiş Eki Görüntüle 2117300