- 11 Ocak 2018
- 530
- 1.200
Tamam insallah iyi olduğum yerden gelirO zaman bir yere gitmek yok
Bölümü takibe alın yeni kategoride sizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam insallah iyi olduğum yerden gelirO zaman bir yere gitmek yok
Bölümü takibe alın yeni kategoride sizi bekliyorum
İnşaallah bekliyorum
Tamam insallah iyi olduğum yerden gelir
Wuuuuuu, ha o oylar neduuuuu.
Başkada vardır bakmam lazımAma son kategorilere göre bu kategori oylama bayağı fazla olduWuuuuuu, ha o oylar neduuuuu.
Anaaaaammm.
Bende 2. oldum diye sevineyim.
Ben hazır yufka börekleri ile kıyaslamıştım.Başkada vardır bakmam lazımAma son kategorilere göre bu kategori oylama bayağı fazla oldu
Bence zorlanmazsınBen hazır yufka börekleri ile kıyaslamıştım.
Sanırım birde balık menüsüne oy vermiştim.
Eğer zorlamayan bir kategori olur ise, bu defa da talibim yarışmaya.
İpucu verir misin Nevreste
Neden durduk yere reklam yapıyoruz, bu firma sahibi godamanlar bir teşekkür bile etmiyodur sanırım,neden emek harcayan sizlerken haberi bile olmayan firmaları yuceltiyoruz..kafamda deli sorular... Neyse ben oyumu verip gidem bari arkideş..hayırlı olsun..Hayali sponsor o :)
Normal şartlarda hiçbir şey zorlamaz beni bakalım açılsın yeni kategoriBence zorlanmazsın
Kategoriler çok zor olmuyor
Sürpriz
Yoo illede bir firma ismi belirtmek zorunda değiliz.Neden durduk yere reklam yapıyoruz, bu firma sahibi godamanlar bir teşekkür bile etmiyodur sanırım,neden emek harcayan sizlerken haberi bile olmayan firmaları yuceltiyoruz..kafamda deli sorular... Neyse ben oyumu verip gidem bari arkideş..hayırlı olsun..
Tahmin edemmiBence zorlanmazsın
Kategoriler çok zor olmuyor
Sürpriz
Marka belirtmemiz gerekiyor canımYoo illede bir firma ismi belirtmek zorunda değiliz.
Mesela annemin sponsorluğunda, babamın sponsorluğunda da diyebiliriz :)
Hayırlı olsun oyunuz
Bence sen her kategoriye zorlanmadan katılırsın
Normal şartlarda hiçbir şey zorlamaz beni bakalım açılsın yeni kategori
Et bakalımTahmin edemmi
Tavuk yemekleriEt bakalım
OlmazTavuk yemekleri
Bildimmi
Bence zeytinyağlılar ya da soğuklar.Tavuk yemekleri
Yok bu mevsimde zeytin yağlı olmaz sen tavuğu al dolaba koyBence zeytinyağlılar ya da soğuklar.