heee bundan 1,5-2 yıl önce ki mevzuuBen proluk değil, madalya istiyorum
2. yarışma deneyimim, anlattığın kuralları bilmiyorum canım.
Topu topu 7 aydır bu platformdayım canım, bilmemem normal.heee bundan 1,5-2 yıl önce ki mevzuu
Tabi kiKime oy verdiğimizi görüyon mu sen
ne yaptınız canım kediyiYok canm yaptık ses vs hıc tınlamıyor harekete tepkı verıyor bızım burada at çiftliği var özel mülkiyet biraz kirlenmiş ama çalışanlar TEM izlemişler tahminlerine göre bir at binmeye geldi geldiğinde de bırakıp gitti diyorlar duymadığın dan dolayı da aracın altına kaçtığı anda işim fark ediyor O arada hemen arabayı durdurup kediyi Arabanın altından alıyor veterinere götüreceğim Evet çünkü ishali var
5 dkda beşiktaştı benimki sen 10 saat et pişir 1 saatte bir kalk karıştır bak tava sipariş et 1 hafta bekle 2. bile olama iddialıydınnNe gülüyon yaylacı
bunlar çorbadan anlamıyıı5 dkda beşiktaştı benimki sen 10 saat et pişir 1 saatte bir kalk karıştır bak tava sipariş et 1 hafta bekle 2. bile olama iddialıydınn
Merhaba Pastaları daha yeni yaptıkNevreste merhaba konuları siz mi belirliyorsunuz? Su an cok heveslendim pasta yarismasi da yapar misiniz?
Daha önce 400 oy alan tariflerimiz olduNevreste bilir, bu defa rekor oy aldı sanırım yarışma.
Senin aldığın oy zaten fîzana ulaştı, göremiyoruz.
Ama komple yarışmada, oylama çok fazla idi.
Aaa tüh kaçırmışım, baska zaman insallah
bunlar çorbadan anlamıyıı
Yine olsa yıne yaparım
5 dkda beşiktaştı benimki sen 10 saat et pişir 1 saatte bir kalk karıştır bak tava sipariş et 1 hafta bekle 2. bile olama iddialıydınn
400 müDaha önce 400 oy alan tariflerimiz olduAma son zamanlar için bu kategori bayağı hareketli oldu
Yine beklerizAaa tüh kaçırmışım, baska zaman insallah
Sadece pastalar mı uygun oluyorAaa tüh kaçırmışım, baska zaman insallah
Pasta ustası ise arkadaşımızSadece pastalar mı uygun oluyor
Bir sürü kategori var.
Pastayı yapan herşeyi yapabilirPasta ustası ise arkadaşımız
Yoo pekcogu olabilir, mutfak tamamiyle ilgi alanimSadece pastalar mı uygun oluyor
Bir sürü kategori var.
O zaman bir yere gitmek yokYoo pekcogu olabilir, mutfak tamamiyle ilgi alanim