Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Tanzim satışa getirilen ürünler aynı şekilde pazarcilara getirse daha iyi olur sıra olmaz, bir de her şehir kendi üretimini yapsa fiyatlar yüzde 80 zaten azalır sonuçta antalyadan bursaya gelene kadar yola bin küsur gidiyor, halde de üstüne daha cok para biniyor demistim.
İyi demişsin :)

gurtmingotam gurtmingotam canım kardeşim çok ama çok sevindim.:KK200::KK200:Hayırlı olsun sonunda 1. oldun:halay:Tebrik ediyorum:KK15:
Ay ablacım inanamıyorum yaa şaka gibi geliyor nedense eşime ablama halama söyledim gurur duydum kendimle herkes olmaz yapamazsın diyordu hep onca güzel tarif arasından çok zor diyorlardı gösteriyorum hep onlara da çok şaşırdılar ama birşeyler başarabildiğimi gördüler en çokta buna seviniyorum daha çok şeyler başaracağım inşallah :dua:

Çok teşekkür ederim canım :KK36:
gurtmingotam gurtmingotam tebrik ederim canım çok sevindim.:KK36:
Çok teşekkür ederim ablacım :KK15:

Ay ablacım inanamıyorum yaa şaka gibi geliyor nedense eşime ablama halama söyledim gurur duydum kendimle herkes olmaz yapamazsın diyordu hep onca güzel tarif arasından çok zor diyorlardı gösteriyorum hep onlara da çok şaşırdılar ama birşeyler başarabildiğimi gördüler en çokta buna seviniyorum daha çok şeyler başaracağım inşallah :dua:

Sen her şeyi başarırsın canım:KK200:Yüreği güzel,huyu güzel kardeşim hayırlı olsun:KK200:

Aslıııımmm tebrikler canımmm Tunoşumuzun kısmetii bol olsunn :KK15: :KK60:

Çok güzeldi tarifinde mutlaka deneyeceğim kısmet olursa.:KK15:

X