- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Valla yemişsin bitirdin beniYürek mi yedim acaba ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla yemişsin bitirdin beniYürek mi yedim acaba ben
Domates alsaydın gitmisken :)))Ben de geçen gün merakımdan gittim ,sadece domates vardı ,bitirdiler dediler
Bence evetYürek mi yedim acaba ben
Sana birşey demez de bana sanane ,sen niye maydonoz oluyorsun derseValla yemişsin bitirdin beni
Oraya kadar gitmişim durur muyum ,aldımDomates alsaydın gitmisken :)))
Bez torbayı belese getirdim deseneOraya kadar gitmişim durur muyum ,aldım
Hem bez torba da veriyorlar
AynenBez torbayı belese getirdim desene
Çok tırsıyoruuuuum, kız valla geri al bişey yap geride alınmıyordu dimi zeynepnaz valla kızsın sanaaaaa ne karıştırıyon beni şimdi tutsana su ağzını avukatın sankiSana birşey demez de bana sanane ,sen niye maydonoz oluyorsun derse
Yok yok demez O,görünüşe bakma iyidir Kazen
Buraya girdin mi çıkış çok zor oluyorBiri beni kovsun ,git işine bak desin Bir sürü işim var ,girdim çıkamıyorum
Bende gittim, soğan patates aldım, soğan yumuşak çıktı beğenmedim ama patates güzeldiOraya kadar gitmişim durur muyum ,aldım
Oraya kadar gitmişim durur muyum ,aldım
Ben sadece corcu seviyorum ablaMaaile burdalar sevin onları
Ben sadece corcu seviyorum abla
Corciye ile corciyi,Allah affetsin yani
Ben kovarım giiiiiiiiiit başıma iş actın giiitttt çünkü bende cıkcam şimdi kaxıyom valla.Biri beni kovsun ,git işine bak desin Bir sürü işim var ,girdim çıkamıyorum
Ben senin için kendimi ateşe atayım ,senin yaptığına bak Alt tarafı kızar ne olmuş yaniProluk istedik diye siteden mi atacakÇok tırsıyoruuuuum, kız valla geri al bişey yap geride alınmıyordu dimi zeynepnaz valla kızsın sanaaaaa ne karıştırıyon beni şimdi tutsana su ağzını avukatın sanki
Herbirini ayrı bez poşetine koysaydınBende gittim, soğan patates aldım, soğan yumuşak çıktı beğenmedim ama patates güzeldi
3 tl idi,salkımdı,bayağı da güzeldi tadı ,domates kokusu vardıDomates ne kadar tanzimde.
Korkak korkak korkakBen kovarım giiiiiiiiiit başıma iş actın giiitttt çünkü bende cıkcam şimdi kaxıyom valla.
HıhhhKorkak korkak korkak
Ben senin için kendimi ateşe atayım ,senin yaptığına bak Alt tarafı kızar ne olmuş yaniProluk istedik diye siteden mi atacak
Herbirini ayrı bez poşetine koysaydın
3 tl idi,salkımdı,bayağı da güzeldi tadı ,domates kokusu vardı