BöööğHahahaahahaha kaçmak yok
Üzülürrrrr biter
Tanzim noktalarında ucuzdurBende yarın gideceğim pazara nabız tutayım gene fiatlar nasıl bakalım.
Markete uğradım patlıcan 11 liraydı.
Yarısını vereceğim ama,yetmez mi ?Hiç te kıskanmadım
Babamı gördüm pahalıymış ,öyle diyor ,sadece domates az düşmüş ,sebze pahalıymışBende yarın gideceğim pazara nabız tutayım gene fiatlar nasıl bakalım.
Markete uğradım patlıcan 11 liraydı.
Çok teşekkürler canımSen varsın ya
Geçmişi okurken vaktim doldu yine
Teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım:)
Gerçekten sunumların muhteşem canım, katılmaya devam
Ne kadar doğru bilmiyorum tanzimden eve siparişin kargo ücreti kilo başına 3 tl imiş,bayağı uyguna gelir tanzimden internet alışverişiTanzim noktalarında ucuzdur
Eve siparis ver ablacım
Tanzim noktalarında ucuzdur
Eve siparis ver ablacım
Babamı gördüm pahalıymış ,öyle diyor ,sadece domates az düşmüş ,sebze pahalıymışAma mecbur ,market daha pahalı diyor
Gecen gün merak edip baktım kargo ücreti 4 lira yazıyorduNe kadar doğru bilmiyorum tanzimden eve siparişin kargo ücreti kilo başına 3 tl imiş,bayağı uyguna gelir tanzimden internet alışverişi
Ben gecen gördüm kuyruk yoktu malzeme yoktu galibaTanzim kuyruğunda zengiler gidiyormuş,ben fakir fukara ne işim var orada
Bayağı ucuza geliyor deseneGecen gün merak edip baktım kargo ücreti 4 lira yazıyordu
Yürek mi yedim acaba benAllah seni napmasın kız ay Allahım yaaa utandım kacıyom bennnn
Ben gecen gördüm kuyruk yoktu malzeme yoktu galiba
Aynen öyle ama denemedim malzemeler nasıl geliyor bilmiyorum :))Bayağı ucuza geliyor desene
Ben de geçen gün merakımdan gittim ,sadece domates vardı ,bitirdiler dedilerBen gecen gördüm kuyruk yoktu malzeme yoktu galiba
Olabilir ben arabayla önünden gectim :)))Zenginler tüketti demekki