Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Canım birden aklıma geldin hatta hemen cevap vermene şaşırdım.Demek buralardasın ama bize uğrmıyorsunOlsun arada gel muhabbet ederiz.Nasılsın iyi misin
Evet ya geleyim doğru söylüyorsun neden gelmiyorsam bdv deydim baktım etiket geldi koştum bende ya . Annemler geçen hafta bendeydi . Perşembe sabah gittiler. Çok garip hisler içindeyim aslında evlendiğim ilk zamana geri döndüm desemkoskoca kadınım oturdum ağladım 2 gün kendimi kötü hissettim dünyada yalnız kalmış gibi ama çok kötü

Gelmeleri ayrı bir güzel gitmeleri ayrı haklısın:)Allah kavuştursun canım benim :)Ne yapacaksın mecburen alışacaksın
Demek davet bekliyordun

Gelmeleri ayrı bir güzel gitmeleri ayrı haklıısn:)Allah kavuştursun canım benim :)Ne yapacaksın mecburen alışacaksın
Demek davet bekliyordun
Bdv de ve ekonomi topiğinde takılıyorum genelde ama bazı yerlerin de tadı kaçtı açıkcası o yüzden sessiz kalıp okuyorum genelde . Ama özlemişim ya burada takılayım biraz kafam dağılır dimi illa yemek yapmam gerekmiyor ki

Tabi canım gerekmiyor sohbet etmen yeterli :)Aşkolsun söylememe bile gerek yok:)

Tabi canım gerekmiyor sohbet etmen yeterli :)Aşkolsun söylememe bile gerek yok:)
Valla nevoşşş iyiki etiket yaptın ya içim açıldı bak şimdi çorba olarak hiç yöresel bilmiyorum ben of biraz kendimi geliştirsem keşke . Mercimek ezogelin yoğurt şehriye domates sebze bu kadar biliyorum

İnan genel olarak öyleyiz canım:)Bu kategori çok iyi olacak hepimiz yeni tarifler öğreneceğiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…