Şimdi oldu canım rahatsızlığın ne Manisada hastanede bakılamıyormu ?Öyle anlaşılmaz yazmışım ki internet berbat mobil veriye geçtim şuan
Ailem Manisa merkez de
Ben İzmir e hastaneye gidiyorum
Bizim evden çıkıp İzmir e gidince annemin oradan geçmiş oluyoruz yol üstü oluyor
Çocukları geçerken annem e bırakıyorum
Malum Ege üni çok karışık ve çok geziyorsun falan çocuklar zebil oluyor
Yok canım anlatırım bir ara uzun bayağı bir tedavisi devlet hastanelerinde mümkün değilmişŞimdi oldu canım rahatsızlığın ne Manisada hastanede bakılamıyormu ?
Konu dağıtmayın
Napıyorki çorbamı yoksaSağol canım çok yoğun gelirmi acaba
Kim len bir ordan yazıyosun bir burdan satıcı
Sen her şeyi bilmeye başladın malum mu oluyorKim len bir ordan yazıyosun bir burdan satıcı :sopa :
Tesekkur ederim E Evvab canim :)kelebekkimm canım buradayız :) gel ilk sayfayı okuyup sohbetimize dahil ol :)
Abdala olurmuş ya öyle şeyler bende kalp gözümü açık tutuyorumdaaa benimlemi ilgileniyosun sen hayırdırSen her şeyi bilmeye başladın malum mu oluyor
Hoşgeldin canım benim
İlgimi çekmeye başlamış olabilirsin:)Senin gibi inatcısını görmedimAbdala olurmuş ya öyle şeyler bende kalp gözümü açık tutuyorumdaaa benimlemi ilgileniyosun sen hayırdır
Yok survivor izliyordurNapıyorki çorbamı yoksa
Sen evli misin okuyor musun?Yok survivor izliyordur
Evliyim 1 kızım varSen evli misin okuyor musun?
Maşaallah Allah bağışlasınEvliyim 1 kızım var
Buradayım nevrestecim takip ediyorum bazen sizi . Çorba çok bilmiyorum ondan buna katılamadım bende tarifleri takip edeyim dedim belki biraz birşey kaparım. Beni etiketlemiş olmana sevindim gerçekten çok teşekkür ediyorum
İlgimi çekmeye başlamış olabilirsin:)Senin gibi inatcısını görmedim
Canım birden aklıma geldin hatta hemen cevap vermene şaşırdım.Buradayım nevrestecim takip ediyorum bazen sizi . Çorba çok bilmiyorum ondan buna katılamadım bende tarifleri takip edeyim dedim belki biraz birşey kaparım. Beni etiketlemiş olmana sevindim gerçekten çok teşekkür ediyorum
Yaaa mügüm yaaaYok survivor izliyordur