Sagol canim buna da sukurKız sen ne güzel bir çorba seçmişsin öyle, kesin 3.lük senin
Gerek yok soyadını biliyorumBuyrun benim
Soyadımıda verimmiNevreste benim gbtyi bir sorgulatırmısın enişteye bir ara burda beni cimere bimere şikayet edeceklerdi
Sunum geldi hemen bakın:)Demek valide sultan hee
Ama sunum yok
Daha senin tarif gelmediNevros vay bu kategoriye o vereceklerin halinehatunlar ortalığı yıkıyor sunumla
Sus çaktırma kıskanıp nazar etmesinlerefsane
s i d e l y a canımmmmm, gözün aydın. Hayırlı evlat olsun inşAllah annesine benzediyse baldır zaten bal
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden
Olabilirsin buyirrr birincilige giden yol buralardan geciyor, ekle tarifini gorelim
En kısa zamanda eklemeye çalışacağım, sonları sevmiyorum sonra moralim bozuluyorOlabilirsin buyirrr birincilige giden yol buralardan geciyor, ekle tarifini gorelim
Iyi satis yapiyorsun iyiii
Gecen ay sona dogru ekledim, bu ay bastan ekledim. Ustumden yuk kalktiEn kısa zamanda eklemeye çalışacağım, sonları sevmiyorum sonra moralim bozuluyor
Kesin birinci şimdiden söyleyeyimGecen ay sona dogru ekledim, bu ay bastan ekledim. Ustumden yuk kalkti
Eklede gorelim bari tarifini
Ama lutfen bizi o guzellikten mahrum etme, korkmayiz biz sen ekle sonrasina bakarizKesin birinci şimdiden söyleyeyimkendim diye demiyorum harika yaparım, tarifte efsane olunca , ahhh sonuçta sunumda benim işim nevros benden rica etti kazen abi demiş ne olur erken yapıp paylaşmasın kimse sonra paylaşmaz moralleri bozulur deyince kıramadım onları
Ama lutfen bizi o guzellikten mahrum etme, korkmayiz biz sen ekle sonrasina bakariz
Sunum neyi ugrasma. Tencerenin tepesinden cekip yollasan kafi
Yok o zaman anca 2.olurumSunum neyi ugrasma. Tencerenin tepesinden cekip yollasan kafi