Ben de ısıtıp içeyim 1-2 bardak dahaNe bileyim birkaç kez çay muhabbeti oldu ,birkaç kez karşılıklı çay içtik ,çay bardağı resmi koydun ya
1 büyük bardak eşimi gönderince içmiştim de yine canım istedi
Ben kendime güvenmediğimden hemen kırılmaz cam taktırmıştım ,2 kere kırılmaz cam kırılmıştı,iyi ki taktırmışım dedim.Hele küçük çocuk varsa düşmeler kaçınılmaz oluyor
Olsun sen devam et bak biraz daha, hafif kırıklar çok etkilemiyor:) Benim kızın telefon ekranı kırıktan görünmüyor ama hâlâ çalışır vaziyette
Ha gayret canım, şunun şurasında ne kaldıZıpzıp bugün tartildim 500 gram gitmiş :)
Tamam çok sağol da TV nij ekranında elektrik oluyor ya onu yaptım ise yaradı valla başınıza gelirse sizde yapınama sürekli mı ise yarar geçici süreliğine mı düzeldi bilemedim
Cook iyi canım :)))Zıpzıp bugün tartildim 500 gram gitmiş :)
İçin için, çay çok faydalı diyolarBen de ısıtıp içeyim 1-2 bardak daha
Benim de vardı kirimaz can kızım çıkartmış ben odada yokkenBen kendime güvenmediğimden hemen kırılmaz cam taktırmıştım ,2 kere kırılmaz cam kırılmıştı,iyi ki taktırmışım dedim.Hele küçük çocuk varsa düşmeler kaçınılmaz oluyor
Burda bahsetmeden ama arada ekmek yediğim oldu insAllah daha sıkı sıkı devam edeceğimCook iyi canım :)))
Ahahahaha fazla kalmadı yaa hedefe 19.50 kaldıHa gayret canım, şunun şurasında ne kaldı
Hadi gözün aydın o zamanTamam çok sağol da TV nij ekranında elektrik oluyor ya onu yaptım ise yaradı valla başınıza gelirse sizde yapınama sürekli mı ise yarar geçici süreliğine mı düzeldi bilemedim
Ben 5 sene kullandığım telofonun kırılmaz ekranını kırıldıkça değiştirdim, kendi ekranı cillop gibi hâlâ kızıma verdim onu:) Kırılmaz ekran çok iyi oluyor:) Adı kırılmaz ama kırılıyorBen kendime güvenmediğimden hemen kırılmaz cam taktırmıştım ,2 kere kırılmaz cam kırılmıştı,iyi ki taktırmışım dedim.Hele küçük çocuk varsa düşmeler kaçınılmaz oluyor
Ben seni alıp götüreyim en iyisi bizim takımaBurda bahsetmeden ama arada ekmek yediğim oldu insAllah daha sıkı sıkı devam edeceğim
Eşim elektrikçi gelince ona söyleyeceğim o çarpılmaya alışık geçen sene 1500 wolt opecekti az daha onu verilmiş sadakası varmış :/Elektrik panosuna tutsanaaa dırtttttttt yapmasınnn sonra saçlar dikelmişmazallah
BuldumElektrik panosuna tutsanaaa dırtttttttt yapmasınnn sonra saçlar dikelmişmazallah
Çay deyip geçme kaç yerde okudum bayağı faydası varİçin için, çay çok faydalı diyolar
İstenen daha ekran taktirmadqn orjinali kırilijca denemedimHadi gözün aydın o zaman
Ben 5 sene kullandığım telofonun kırılmaz ekranını kırıldıkça değiştirdim, kendi ekranı cillop gibi hâlâ kızıma verdim onu:) Kırılmaz ekran çok iyi oluyor:) Adı kırılmaz ama kırılıyor
Ayak kokusunu alıyormuş eşimin tek bildiği buÇay deyp geçme kaç yerde okudum bayağı faydası var
Yalnız yemeğin yannda içmeyeceksin
Kafadan telefon bağlı ölümBuldum
Yün kazak giyerken kafadan çıkarırken cızır cızır elektrik sesi geliyor ya,kafasına bağlasın telefonu,yün kazağı varsa çıkarsın,elektrik akımına uğrarsa ,birşey olursa miniğe neden kaynaklandığını da bulamazlar
Ahahahaha
Eşim elektrikçi gelince ona söyleyeceğim o çarpılmaya alışık geçen sene 1500 wolt opecekti az daha onu verilmiş sadakası varmış :/
Buldum
Yün kazak giyerken kafadan çıkarırken cızır cızır elektrik sesi geliyor ya,kafasına bağlasın telefonu,yün kazağı varsa çıkarsın,elektrik akımına uğrarsa ,birşey olursa miniğe neden kaynaklandığını da bulamazlar
Ben seni alıp götüreyim en iyisi bizim takıma
Kacamak yapamazsın