Ay kıızzz zaten kuzu etimde yoktuAma daha önce yaptığın tarifi yapamıyorsun:)Uzak bir zamanda olsa olurdu ama geçen yıl olmaz:)
Ahah yarin heyecan dorukta desene.Daha dur daha dur neler olacak asıl yarın karışacak burası
Değil mi hep tasarruftan yapılmadıAy kıızzz zaten kuzu etimde yoktu
Doğalgaz olmus kaç para
Haklı anacım herkes haklıı
Yakında doğa dan yapılan yemekler olacak kategoriAy kıızzz zaten kuzu etimde yoktu
Doğalgaz olmus kaç para
Haklı anacım herkes haklıı
Dimii dmiii doğalgaz olmus kaç tlKimse 14 saat kuzu haşlamayı göze alamadı tembel bunlarhem kuzu eti pahalı gerçi çiçek bamyamız var o daha pahalı
Gel hadi gelKıyamadım yine
Bir yerlerinde sızıntı vardır yediği gider
Size de doğada mangal yaparımYakında doğa dan yapılan yemekler olacak kategori
Biz kömür kullanıyoruz haberim yok kalorifer kömür tonu 590 liraDimii dmiii doğalgaz olmus kaç tl
O nasıl bir işBen çocukları suya basmıştım gidip çıkarayım hadi size kolay gelsin
Hayvan vurmamiz lazım yada balık tutarizSize de doğada mangal yaparım
Sen gelde köye kuralım bir böğülce pişirelim odun ataşındaDeğil mi hep tasarruftan yapılmadıBahçeye kazan kurardık
Kızın küvetinde oynuyorlar biraz sonra gidip cimdiriyorimO nasıl bir işÇocukları suya mı bastın
Tamam geleyim yapalım:)Sen gelde köye kuralım bir böğülce pişirelim odun ataşında
Hadi git kolay gelsinKızın küvetinde oynuyorlar biraz sonra gidip cimdiriyorim
Bende kömğr fiyatı hiç bilmemBiz kömür kullanıyoruz haberim yok kalorifer kömür tonu 590 lira
Başınız sağ olsun canım, mekanı cennet olsun. Rabbim sizlere sabır versinÇok çok sağol canım inşallah orda iyidir.Kemoterapiye gitmek için giydirmek istedim giyinmek istemiyordu işkembeciye mi göturcen yoksa beni dedi evet giyin göturcem dedim kandirdim
Hastaneye gidince çok kizmisti umarım beni affetmistir..
Kusura bakmayın böyle içim.doldu bugün gene.
Ayyy şimdi balık yedikHayvan vurmamiz lazım yada balık tutariz
İyice çitile temizlenmeyeni kaynatBen çocukları suya basmıştım gidip çıkarayım hadi size kolay gelsin