Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O bendede var sonuncu olursam bak sen rezilliğe . Dün sordu ne oldu diye daha oylama açılmadı dedim sonuncu olursam b...yanın parasını isterim der yıkıldım ya
İşte sırf bu yüzden söylemiyorum benimki zamanında çok vakit harcıyorum diye wat.... Sildi bende onunkini sildim ve tüm oyunlarını sonra ellemedi bir daha
benimkide 1 senedir telne sifre koymus wat. sil bende kaldirayim diyo ama kendisi wat.silmiyo nie orda is icin lazim oluyomus bende 1 senedir telni karisdiramyomm
benimkide 1 senedir telne sifre koymus wat. sil bende kaldirayim diyo ama kendisi wat.silmiyo nie orda is icin lazim oluyomus bende 1 senedir telni karisdiramyomm
bnde koydum gecen gun..
ortalgi birbirne katyorum ama ne fayda sil hemen kaldircam diyo bnde silmek istemyom kalyo olee ama meraktan catliyom ve sinirden deliriyomm
O bendede var sonuncu olursam bak sen rezilliğe . Dün sordu ne oldu diye daha oylama açılmadı dedim sonuncu olursam b...yanın parasını isterim der yıkıldım ya