• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Önceki yarışmada yemekte oturuyorum eşimle muhabbet ediyorum ama aklım oylamada ne düşünüyorsun diyor bende dedim ki sunnet hazırlıklarını düşünüyorum (yaza sünnet var ) :KK70:

Hahaahahaaa bende ilk üye olduğumda uykumda sürekli üyelerle kavga ediyordum yazılanları okuyordum :KK53::KK53: kafa burada nasılsa sjskjskjk :olamaz:

Önceki yarışmada yemekte oturuyorum eşimle muhabbet ediyorum ama aklım oylamada ne düşünüyorsun diyor bende dedim ki sunnet hazırlıklarını düşünüyorum (yaza sünnet var ) :KK70:
Allah emiiii ay Zaten adamında haberi yoktu dimi boşver iyi demişsin ay ilahi ya güldüldün :KK70:

Hahaahahaaa bende ilk üye olduğumda uykumda sürekli üyelerle kavga ediyordum yazılanları okuyordum :KK53::KK53: kafa burada nasılsa sjskjskjk :olamaz:
Aynen bende hastanede bekliyorum biraz önce aklım Burda kaldı ya buradaki öğeler geçiyor gözümün önünden bir bir hastane penceresinde :D

Back
X