• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
2 saatten beri resim çekiyordum :rolleyes:
Bir daha katılmamaya tevbe edecektim nerdeyse:KK34:
Çekim dünkü gibi kaliteli olmadı ,kılıktan kılığa girdim çekim için ,bilsem bu kadar uğraşacağımı dünkü çektiklerimi koyardım :ruh:
120 den fazla resim çekmişim sil sil bitmedi:skandal:
Açtım konumu ,top Kazen ve Nevreste'de :KK69:

Çekim dünkü gibi kaliteli olmadı ,kılıktan kılığa girdim çekim için ,bilsem bu kadar uğraşacağımı dünkü çektiklerimi koyardım :ruh:
Şükür :KK9:

İnsan bayağı strese giriyor ,kaç yarışmaya katıldım ama sunum fotosu bayağı strese sokuyor çekim yaparken :olamaz:
Eminim çok güzel olmuştur şuan göremiyorum. Varya sen bide bana sor ilkte olunca stres biyandan heyecan biryandan, yemin ediyorum stresten başım ağrımaya başlamıştı bi attım oh be dedim bu ne yükmüş sanki üstümde :KK48:

Eminim çok güzel olmuştur şuan göremiyorum. Varya sen bide bana sor ilkte olunca stres biyandan heyecan biryandan, yemin ediyorum stresten başım ağrımaya başlamıştı bi attım oh be dedim bu ne yükmüş sanki üstümde :KK48:
kızlar bende acemiyim diue hecan ve stres yaptım sandım demek normalmiş:KK45:

Back
X