Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hafta sonu gece çok geç yatıyorum.Gece oturmayı seviyorum.Bazen 3-4 ancak yatıyorum öyle olunca sabah 8de kalkamıyorum:)Zaten 2 günde bir eşim işe gidiyor kalkıp kahvaltı hazırlıyorum.Sonra 2 saat daha uyuyorum:)
Hafta sonu gece çok geç yatıyorum.Gece oturmayı seviyorum.Bazen 3-4 ancak yatıyorum öyle olunca sabah 8de kalkamıyorum:)Zaten 2 günde bir eşim işe gidiyor kalkıp kahvaltı hazırlıyorum.Sonra 2 saat daha uyuyorum:)
Yok kuzum ben yaslanmisim oturamiyorum en gec gordugum saat yarim oluyor
Tabi hafta sonu da gidiyorsa mecbur kurucan saati.. bir de ben artik kalkti mi tekrar yatamiyorum.. anneme benzedim iyice :)
Koştur koştur okula gidelim yani
Ne zaman kahvaltı yapacak,çantası kontrol edilecek ,saçı yapılacak,beslenmesi hazırlanacak
O konuda bari üşenmiyorum Kızı güzel bir şekilde hazırlıyorum .
Yok kuzum ben yaslanmisim oturamiyorum en gec gordugum saat yarim oluyor
Tabi hafta sonu da gidiyorsa mecbur kurucan saati.. bir de ben artik kalkti mi tekrar yatamiyorum.. anneme benzedim iyice :)
Ben gececiyim çok seviyorum.Sabah 6 da kalktığım halde en erken 12:30 da uyuyorum.Sanki ne bekliyorsam:)
Eğer çok ayakta beklemediysem veya yorgunsam uyuyorum ama hemen uyuyamam:)
Öğleden sonra hayatta uyuyamam:)
Sen çalıştığın için alışkanlık olmuş:)
Ne zaman kahvaltı yapacak,çantası kontrol edilecek ,saçı yapılacak,beslenmesi hazırlanacak
Ben gececiyim çok seviyorum.Sabah 6 da kalktığım halde en erken 12:30 da uyuyorum.Sanki ne bekliyorsam:)
Eğer çok ayakta beklemediysem veya yorgunsam uyuyorum ama hemen uyuyamam:)
Öğleden sonra hayatta uyuyamam:)
Sen çalıştığın için alışkanlık olmuş:)
Bazen zor kalkınca insan kendi kendine kızıyor değil mi geç yattığı için
Öğleden snra ben de uyuyamam ,aynen alışıyorlar,eşim de hafta sonu olsa da yatsam der,8 de uyanır yine
Bazen zor kalkınca insan kendi kendine kızıyor değil mi geç yattığı için
Öğleden snra ben de uyuyamam ,aynen alışıyorlar,eşim de hafta sonu olsa da yatsam der,8 de uyanır yine
Menü var da öneri dedi örtmen ,mecbur değil dedi.Bazı günler uyuyorum bazı günler uymuyorum(burada da uyuma kelimesi çıktı)Bana kalsa hep uyacağım da kız yemiyor herşeyiMesela bugün tost günü ,istemiyor soğuk tostu ,dün patates kızartması günüydü,ama patates koyarsan yemem dediama meyvasını ,sütünü,kuruyemişini düzenli koyarım .
Menü var da öneri dedi örtmen ,mecbur değil dedi.Bazı günler uyuyorum bazı günler uymuyorum(burada da uyuma kelimesi çıktı)Bana kalsa hep uyacağım da kız yemiyor herşeyiMesela bugün tost günü ,istemiyor soğuk tostu ,dün atates kızartması günüydü,ama patates koyarsan ymem dediama meyvasını ,sütünü,kuruyemişini düzenli koyarım .
Çocuklar sıkılıyor.Bizimde menü var ama sabah olduğu için 2 gün kahvaltı koyuyoruz:)
1 gün serbest okuldan almak istiyor ve o saatte çiğköfte almak istiyor.Yani sınıfta çoğunluk öyle yapınca bende gözü kalmasın diye arada müsade ediyorum.Hamile iken o kadar çok çiğköfte yedim ki çocuk şimdi çiğköfte canavarı:)
Çocuklar sıkılıyor.Bizimde menü var ama sabah olduğu için 2 gün kahvaltı koyuyoruz:)
1 gün serbest okuldan almak istiyor ve o saatte çiğköfte almak istiyor.Yani sınıfta çoğunluk öyle yapınca bende gözü kalmasın diye arada müsade ediyorum.Hamile iken o kadar çok çiğköfte yedim ki çocuk şimdi çiğköfte canavar:)
Benim kız da seviyor çiğköfteyi,satılsa kesin almak ister
Aynen diğer çocukların kantinden alması da kötü etkiliyor çocukları ,O da şeker almak istedi,2 kere izin verdim ama gözünü korkuttum şöyle dişlerini çürütür ,karnın ağrır falan
Ben hamileliğimde bayağı iştahsızdım ,o yüzden mi benm kız iştahsız acaba?
Sabah 7de kaldiriyorum okul bitecek daha yeni alisti :)) iste beslenmesi saci derken.. ben onlardan once cikiyorum 8de basliyor benim mesaim. Babasi birakiyor. Oglen de annem aliyor. Aslinda pazartesi sali babanne aliyordu lakin hasta simdi tum hafta annemde haftaya da annemler gidecekler ben mecburi 1 hafta izin kullanicam..
Sabah 7de kaldiriyorum okul bitecek daha yeni alisti :)) iste beslenmesi saci derken.. ben onlardan once cikiyorum 8de basliyor benim mesaim. Babasi birakiyor. Oglen de annem aliyor. Aslinda pazartesi sali babanne aliyordu lakin hasta simdi tum hafta annemde haftaya da annemler gidecekler ben mecburi 1 hafta izin kullanicam..
Bizimkine bazen işim oluyor abin alsın diyorum nazlanıyor.Abisi gidince hep arkadaşlarını şikayet ediyormuş,dün abisi almaya gitti,beni gördü hemen arkadaşını arıyor gözleriyle dedi,onu şikayet etmiş kızsın diye
Bugun cikolatali ekmek koydum meyveli sut ya da karisik meyve suyu iciyor.. ceviz koyuyorum ogretmeni de yiyormus :)) iste ekmek arasi peynir zeytin krep pogaca koyuyorum.. ezine peynirini sevdi bari:)) ben de 40imda sevmeye basladim :))
Evet tost patates kizartmasi soguk oluyor kuzu da istemiyor... gecen sene tam gundu arkadaslari makarna getiriyormus istedi yerim dedi soguk diye ondan koymustum ama son oldu onu da istemedi.. zaten sabah sabah ne yicekler:)
Benim kız da seviyor çiğköfteyi,satılsa kesin almak ister
Aynen diğer çocukların kantinden alması da kötü etkiliyor çocukları ,O da şeker almak istedi,2 kere izin verdim ama gözünü korkuttum şöyle dişlerini çürütür ,karnın ağrır falan
Ben hamileliğimde bayağı iştahsızdım ,o yüzden mi benm kız iştahsız acaba?