• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
İnşallah cemre düşecekmiş sözde ama kar gelecek diyorlar :KK64:bizim dinlenme anca o kdar olur ablacım olsun ona da şükür :) gerçekten öyle ya geçen 2 hafta önce eşim hasta grip olmuş internetten araştırmalar şu bitkisel şeyler iyi gelirmiş hadi yap filan biz hastayken dönüp bakan Yok :KK1::110:
Gelecekse çabuk gitsin istemiyoruz:)
Tabi canım biizimle o kadar kim ilgilenecek.Alıştırmışız güçlüyüz,her şeyi yaparız .Öyle olunca bizi takan yok:)

Tamam sen beni takip et mutlaka denk gelirsin:)
O zaman yakında buranında muhtarı olursun hatta yarışmaya bile katılırsın:)
Buranın muhtarlığına geç kaldım sanırım ama yarışma kısmı olur :KK66: bi sonraki kategoriyi kaçırmazsam ve bana uyarsa düşünüyorum :KK5:

Gelecekse çabuk gitsin istemiyoruz:)
Tabi canım biizimle o kadar kim ilgilenecek.Alıştırmışız güçlüyüz,her şeyi yaparız .Öyle olunca bizi takan yok:)
Öyle valla abla oğlumdan ümitliyim ama ben hastayken oyuncak doktor malzemeleriyle iyileştirmeye çalıştı beni ilaç içirdi :D çok yaramazlık yapmadı :)

Öyle valla abla oğlumdan ümitliyim ama ben hastayken oyuncak doktor malzemeleriyle iyileştirmeye çalıştı beni ilaç içirdi :KK70: çok yaramazlık yapmadı :)
Maşaallah:nazar:Çocuklar cidden sahip çıkıyor.Özellikle oğlum bana hiç kıyamaz:KK48:

Back
X