• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Allah iyilik versin abla iyi napsın uyuyacak birazdan son oyunlarını oynuyor biraz geç uyudu öğlen uykusunu bu gün o yüzden geç yatıyor :KK16: hastalığı da hafif atlattık hamd olsun toparladık sen nasıl oldun
İyi maşaallah canım:nazar:Havalar düzeliyor bir daha hasta olmaz inşaalalh:anne:
İyiyim canım ,dinlenince toparlıyorum:KK200:

İyi maşaallah canım:nazar:Havalar düzeliyor bir daha hasta olmaz inşaalalh:anne:
İyiyim canım ,dinlenince toparlıyorum:KK200:
İki gündür çok güzel ama Perşembe’den itibaren soğuyacakmış hafta sonu da kar gelcekmiş haberlerde söylediler. Dinlen abla biz hasta olunca bize bakacak kimse olmuyor sürünüyoruz sonra

22 Şubat'ta katılım bitiyor:)
28 Şubat'ta oylama bitiyor:)
Oylama da 22 şubatta mı başlıyor yoksa şu an biyerlerde oylama varda ben mi bilmiyorum o_O ablaaa ben yemek bölümünde çok yeniyim hiçbişey bilmiyorum,herşey için ayrı bi sayfa var sanki ve benim kafa çorba oldu :deli:

İki gündür çok güzel ama Perşembe’den itibaren soğuyacakmış hafta sonu da kar gelcekmiş haberlerde söylediler. Dinlen abla biz hasta olunca bize bakacak kimse olmuyor sürünüyoruz sonra
İnşaallah soğumaz :olamaz:
Canım dinleniyorum derken yatıyorum zannetme biraz daha az tempom tabi şimdilik:)Çok haklısın canım biz hasta olunca sürünüyoruz:KK19:

Oylama da 22 şubatta mı başlıyor yoksa şu an biyerlerde oylama varda ben mi bilmiyorum o_O ablaaa ben yemek bölümünde çok yeniyim hiçbişey bilmiyorum,herşey için ayrı bi sayfa var sanki ve benim kafa çorba oldu :deli:
Canım 22 Şubat gecesi biz oylamayı başlatırız:)
Aslında alışınca çok kolay:)Burası bizim sohbet ve yarışma sonunda oylama sayfamız:)Yarışma bölümüne tarifler ekleniyor.Bu konuda o konulardan biri:)
Oylamada tüm tarifleri ilk mesaja sıralayacağım.O zaman işiniz daha kolay olacak:)

Canım 22 Şubat gecesi biz oylamayı başlatırız:)
Aslında alışınca çok kolay:)Burası bizim sohbet ve yarışma sonunda oylama sayfamız:)Yarışma bölümüne tarifler ekleniyor.Bu konuda o konulardan biri:)
Oylamada tüm tarifleri ilk mesaja sıralayacağım.O zaman işiniz daha kolay olacak:)
Ben senin mesajlarını takip ederim elbet birinde denk gelir bulurum ablacım yoksa ben bu işin içinden çıkamıycam:KK70: aslında böyle dediğime bakma,zayıflama grubunda muhtar gibiyim herşeyden haberim var sadece zamana ihtiyacım var :deli:

İnşaallah soğumaz :olamaz:
Canım dinleniyorum derken yatıyorum zannetme biraz daha az tempom tabi şimdilik:)Çok haklısın canım biz hasta olunca sürünüyoruz:KK19:
İnşallah cemre düşecekmiş sözde ama kar gelecek diyorlar :KK64:bizim dinlenme anca o kdar olur ablacım olsun ona da şükür :) gerçekten öyle ya geçen 2 hafta önce eşim hasta grip olmuş internetten araştırmalar şu bitkisel şeyler iyi gelirmiş hadi yap filan biz hastayken dönüp bakan Yok :KK1::110:

Ben senin mesajlarını takip ederim elbet birinde denk gelir bulurum ablacım yoksa ben bu işin içinden çıkamıycam:KK70: aslında böyle dediğime bakma,zayıflama grubunda muhtar gibiyim herşeyden haberim var sadece zamana ihtiyacım var :deli:
Tamam sen beni takip et mutlaka denk gelirsin:)
O zaman yakında buranında muhtarı olursun hatta yarışmaya bile katılırsın:)

Back
X