En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Allah iyilik versin abla iyi napsın uyuyacak birazdan son oyunlarını oynuyor biraz geç uyudu öğlen uykusunu bu gün o yüzden geç yatıyor hastalığı da hafif atlattık hamd olsun toparladık sen nasıl oldun
İyi maşaallah canımHavalar düzeliyor bir daha hasta olmaz inşaalalh
İyiyim canım ,dinlenince toparlıyorum

İyi maşaallah canımHavalar düzeliyor bir daha hasta olmaz inşaalalh
İyiyim canım ,dinlenince toparlıyorum
İki gündür çok güzel ama Perşembe’den itibaren soğuyacakmış hafta sonu da kar gelcekmiş haberlerde söylediler. Dinlen abla biz hasta olunca bize bakacak kimse olmuyor sürünüyoruz sonra

22 Şubat'ta katılım bitiyor:)
28 Şubat'ta oylama bitiyor:)
Oylama da 22 şubatta mı başlıyor yoksa şu an biyerlerde oylama varda ben mi bilmiyorum ablaaa ben yemek bölümünde çok yeniyim hiçbişey bilmiyorum,herşey için ayrı bi sayfa var sanki ve benim kafa çorba oldu

İki gündür çok güzel ama Perşembe’den itibaren soğuyacakmış hafta sonu da kar gelcekmiş haberlerde söylediler. Dinlen abla biz hasta olunca bize bakacak kimse olmuyor sürünüyoruz sonra
İnşaallah soğumaz
Canım dinleniyorum derken yatıyorum zannetme biraz daha az tempom tabi şimdilik:)Çok haklısın canım biz hasta olunca sürünüyoruz

Canım 22 Şubat gecesi biz oylamayı başlatırız:)
Aslında alışınca çok kolay:)Burası bizim sohbet ve yarışma sonunda oylama sayfamız:)Yarışma bölümüne tarifler ekleniyor.Bu konuda o konulardan biri:)
Oylamada tüm tarifleri ilk mesaja sıralayacağım.O zaman işiniz daha kolay olacak:)

Ben senin mesajlarını takip ederim elbet birinde denk gelir bulurum ablacım yoksa ben bu işin içinden çıkamıycam aslında böyle dediğime bakma,zayıflama grubunda muhtar gibiyim herşeyden haberim var sadece zamana ihtiyacım var

İnşaallah soğumaz
Canım dinleniyorum derken yatıyorum zannetme biraz daha az tempom tabi şimdilik:)Çok haklısın canım biz hasta olunca sürünüyoruz
İnşallah cemre düşecekmiş sözde ama kar gelecek diyorlar bizim dinlenme anca o kdar olur ablacım olsun ona da şükür :) gerçekten öyle ya geçen 2 hafta önce eşim hasta grip olmuş internetten araştırmalar şu bitkisel şeyler iyi gelirmiş hadi yap filan biz hastayken dönüp bakan Yok

Tamam sen beni takip et mutlaka denk gelirsin:)
O zaman yakında buranında muhtarı olursun hatta yarışmaya bile katılırsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…