• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Sende bendensin :KK5:

Eşime dedim çorba yaptım başka ne yapayım yanina boşver ya yapma bişey kilo alıyoruz çok dedi :KK73:
Hadiya adamın düşünceyede bittim Allah iyiliğinizi versin:-) yapma yanına salata yap bol ekşili .aynını bende sordum takıl kafana göre yada patates kızart dedi bayılır ama küçük çocuğum var yaptım bir mercimek çorbası onada yediririm diye yanına salata yoğurt falan başka napsam bilemedimdeee ama sen iyi birşey yaparsan gönder bana canım benim kilo problemin heeeeeec yok :KK70::KK53:

Hadiya adamın düşünceyede bittim Allah iyiliğinizi versin:-) yapma yanına salata yap bol ekşili .aynını bende sordum takıl kafana göre yada patates kızart dedi bayılır ama küçük çocuğum var yaptım bir mercimek çorbası onada yediririm diye yanına salata yoğurt falan başka napsam bilemedimdeee ama sen iyi birşey yaparsan gönder bana canım benim kilo problemin heeeeeec yok :KK70::KK53:
Makarna yaptım hiç kilo yapmıyor görünce diyecek ben sana ne dedim :deli:

Kiz vallaha adama siparis ettik maasda deyip durdu burayi bilmiorya ikna edersem 2 gune az kaldi benim sansa isler hep terse girdi ankara isim. Çıktı bide bugün yarin aldirabilirsem :/ Nevreste Nevreste
O çorbayı mutlaka yapmalısın ama rakiplerinin yerinde olsam yap diye ısrar etmezdim:KK53:

Back