• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Arabaşı bu havada yenmez :D
Dünden lahana sarmam var yanına tavuğu haşlayıp suyuna mercimek çorbası yapayım azıcık haşlanmış tavuğu ne yapayım siz söyleyin :68:
Bide un helvası yapcam dün şerbeti hazırlamıştım herif denen kek isteyince yapamadım helvamı :)

N Nana Blue_Peri Blue_Peri Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Erkek üye dediğim üye içinde içime öyle doğdu birden :45:

Arabaşı bu havada yenmez :KK70:
Dünden lahana sarmam var yanına tavuğu haşlayıp suyuna mercimek çorbası yapayım azıcık haşlanmış tavuğu ne yapayım siz söyleyin :KK68:
Bide un helvası yapcam dün şerbeti hazırlamıştım herif denen kek isteyince yapamadım helvamı :)

Erkek üye dediğim üye içinde içime öyle doğdu birden :KK45:
Haşlanmış tavukla tirit yapılır aklıma başka bişey gelmiyor yada pirinç pilavı da güzel olur

Dünden lahana sarmam var yanına tavuğu haşlayıp suyuna mercimek çorbası yapayım azıcık haşlanmış tavuğu ne yapayım siz söyleyin :KK68:

Valla kışın soğukta yenir derler ama ben her halükarda oldumu götürüm canım sıkıntı yok yapan olsun yeter:KK70:. Kız sen erkekmisin deyince benimde içime bir kurt düştü ama minik tanıyor gbi onu dinleyelim :KK14:.

Konusunu okuyunca banada öyle geldi,
Buzlu olduğu için basmıyorsan sonra fırına at, ben öyle yapıyorum :KK45:

Valla kışın soğukta yenir derler ama ben her halükarda oldumu götürüm canım sıkıntı yok yapan olsun yeter:KK70:. Kız sen erkekmisin deyince benimde içime bir kurt düştü ama minik tanıyor gbi onu dinleyelim :KK14:.
Ben tanımıyorum baktım bir tek o vardı topikte selam verdim sohbete katılsin diye :))

Back