En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Kizlar ne yemek yaptiniz, yapacaksiniz:confused:
Onerisi olann:rolleyes:
Fırında tavuk patates,mercimek corbası,salata,pilav,havuç tarator,yanına cola benim bugün bu tatlı eşime ait .:KK24: sen ne yapacaksın:KK66:

Kan vermedim daha :KK51:
Geçen sefer ki gibi patlamaktan korkuyorumda :olamaz:
Allah buyuktur canim,insallah bu sefer saglicakla gebeligin devam etsin, saglicakla hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun. :KK200::dua:
Kan verince bizede yaz. Testini gordum bu sefer baya koyu cikmis bat gecti mi.:halay:

Allah buyuktur canim,insallah bu sefer saglicakla gebeligin devam etsin, saglicakla hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun. :KK200::dua:
Kan verince bizede yaz. Testini gordum bu sefer baya koyu cikmis bat gecti mi.:halay:
Evet baya koyu çıktı :KK200:
Bat bugun 1 gün geçmiş oldu :)
Sorun bana kan vercen mi diye :D
Vermicem :D
Yasak ya kuzum geçende söylemiştim . Doktorum reglin 1 hafta geçince gel dedi . Benım planım ağrım sızım olmazsa 2 hafta beklemek​

Valla senin menu guzel tam benlik. Gercekten gelebilsem gelirdim bir basimayim zaten :KK45:
Valla çıkın çıkın gelin çok isterim:KK36: buarada nerdesin sen bacım sordummu daha önce hatırlamıyorumda:KK66:

Sorun bana kan vercen mi diye :KK70:
Vermicem :KK70:
Yasak ya kuzum geçende söylemiştim . Doktorum reglin 1 hafta geçince gel dedi . Benım planım ağrım sızım olmazsa 2 hafta beklemek​
Rabbim tatlı bebişler nasip etsin inşallah tez vakitte nasıl bir sorunun var bilmiyorum ama iyi bilirim bu durumları ve çok şükür Rabbim,duamdasın.

Sorun bana kan vercen mi diye :KK70:
Vermicem :KK70:
Masallahh.:nazar:
Sen bilirsin kuzum,gonlunden nasil geciyorsa oyle yap.
Zaten keseyi kalbide gorursun 2 hafta sonra gidersin muhtemelen.
Hadi insallah bu sefer saglicakla gelsin.:KK200::dua:

Back