En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Selamun aleyküm benim misafirler gelemiyor hazırlığım boşa gitti muzlu pastayı buzluğa koysam nolur elmalı kurabiye ve kabak tatlısınıda
Kurabiye durur belki ama diğerleri kotu olabilir

Kurabiye durur belki ama diğerleri kotu olabilir
Canım kabak tatlısını koymanı tavsiye ederim hiç kötü olmuyor ben öyle yapıyorum bozulma olmuyor azcık koy dene bir. Çiğ kabak koyarsan tadında ve kokusunda değişme oluyor.

Canım kabak tatlısını koymanı tavsiye ederim hiç kötü olmuyor ben öyle yapıyorum bozulma olmuyor azcık koy dene bir. Çiğ kabak koyarsan tadında ve kokusunda değişme oluyor.
Denerim kalırsa geçen gün kalmıştı yenmedi çöpe gitti bilseydim koyardim :/

Dene canım anneme gittiğim zaman çıkartmıstı buzluktan buzu çözünce bi ye bakalım nasıl dedi yedim inan şaşırdım ben 6 poşet ciğden koyup atmıstım pişirdiğimde yiyemedik atmıstım hepsini,dedim bir daha böyle koycam ogunden beri pişirir koyarım...

Yomasaymis o narin ellerini ne gerek vardı kesin Makyajkolik13 birde nick i aklıma gelmeyen biri daha var
Yok canım benim yapmam zor görünüyor işe başladım raporum bitti zaten. Okulda yoğunum bu aralar :) Muhteşem bir tarifti yıkacaktım ortalığı

Yok canım benim yapmam zor görünüyor işe başladım raporum bitti zaten. Okulda yoğunum bu aralar :) Muhteşem bir tarifti yıkacaktım ortalığı
Yapmıyor musun

Ek: geçmiş olsun nasıl oldun ?

Yapmıyor musun

Ek: geçmiş olsun nasıl oldun ?
Hafta sonu bir ihtimal belki olabilir işlerimi halledebilirsem onun dışında zor canım :)
İşten 6.30- 7 gibi geliyorum eve pert oluyorum. Fırsat olursa kesin yaparım

Hafta sonu bir ihtimal belki olabilir işlerimi halledebilirsem onun dışında zor canım :)
İşten 6.30- 7 gibi geliyorum eve pert oluyorum. Fırsat olursa kesin yaparım
Tamam bakalım yokligun belli oluyor ara sıra uğra

Tamam bakalım yokligun belli oluyor ara sıra uğra
Bu arada iyiyim canım iyileştim sayılır öksürük kaldı sadece çokkk şükür atlattım.
1 hafta işte boşluk oldu gidemedim ya yoğundum okulda o yüzden pek giremedim arada uğrarım canım benim :)

Bu arada iyiyim canım iyileştim sayılır öksürük kaldı sadece çokkk şükür atlattım.
1 hafta işte boşluk oldu gidemedim ya yoğundum okulda o yüzden pek giremedim arada uğrarım canım benim :)
İyi ol yeter canım benim

Ben burdayım her zaman biliyorsun

Canım o zaman tarifini başkasına veriyorum:)

Selamun aleyküm benim misafirler gelemiyor hazırlığım boşa gitti muzlu pastayı buzluğa koysam nolur elmalı kurabiye ve kabak tatlısınıda
Ay en sinir olduğum şeylerden biri
Geçen hafta 3 kere başıma geldi
Smileye verdiğim öneriyi sana da vereceğim bana yolla yerim ben

Ay en sinir olduğum şeylerden biri
Geçen hafta 3 kere başıma geldi
Smileye verdiğim öneriyi sana da vereceğim bana yolla yerim ben
Ben dün ona bende geleyim dedim kem gözlü de değilim ama neden oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…