Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dene canım anneme gittiğim zaman çıkartmıstı buzluktan buzu çözünce bi ye bakalım nasıl dedi yedim inan şaşırdım ben 6 poşet ciğden koyup atmıstım pişirdiğimde yiyemedik atmıstım hepsini,dedim bir daha böyle koycam ogunden beri pişirir koyarım...
Hafta sonu bir ihtimal belki olabilir işlerimi halledebilirsem onun dışında zor canım :)
İşten 6.30- 7 gibi geliyorum eve pert oluyorum. Fırsat olursa kesin yaparım
Hafta sonu bir ihtimal belki olabilir işlerimi halledebilirsem onun dışında zor canım :)
İşten 6.30- 7 gibi geliyorum eve pert oluyorum. Fırsat olursa kesin yaparım
Bu arada iyiyim canım iyileştim sayılır öksürük kaldı sadece çokkk şükür atlattım.
1 hafta işte boşluk oldu gidemedim ya yoğundum okulda o yüzden pek giremedim arada uğrarım canım benim :)
Bu arada iyiyim canım iyileştim sayılır öksürük kaldı sadece çokkk şükür atlattım.
1 hafta işte boşluk oldu gidemedim ya yoğundum okulda o yüzden pek giremedim arada uğrarım canım benim :)