Kız sende de hele lunya kuluna ne yapcanAyyy çok heyecanlandım nevo kalbim dayanamayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sende de hele lunya kuluna ne yapcanAyyy çok heyecanlandım nevo kalbim dayanamayacak
Benim çorba bilindik ama değişik isimleri varDeynep ne yapcan, Bana yaz özelden, bende söylerim sana
Söyleme tarifini kıskanabilirDeynep ne yapcan, Bana yaz özelden, bende söylerim sana
Söyleme tarifini kıskanabilirDeynep ne yapcan, Bana yaz özelden, bende söylerim sana
He olur 3 şeklide kabulum de heleBenim çorba bilindik ama değişik isimleri var
Özele yazınca bile ben başka yazıyorum nevo başka diyor
Bildiğim 3 farklı ismi var çorbanın
Ben nevo gibi kafa karıştırayimKız sende de hele lunya kuluna ne yapcan
Bu kategori ondan biraz riskli benzer çorbalar olabilir diye konuları irdeliyorum:)Benim çorba bilindik ama değişik isimleri var
Özele yazınca bile ben başka yazıyorum nevo başka diyor
Bildiğim 3 farklı ismi var çorbanın
Anammm kız patlıcan pahalı, zenginsin diye oy neyim vermezler domates çorbası yapaydınBen nevo gibi kafa karıştırayim
Domates var patlıcan var kuru fasulye var yok yok içinde
Sana özelden yazarken 1 tane daha aklıma geldi 4 isimli yazdıkça çıkıyorHe olur 3 şeklide kabulum de hele
Tam da bunu yazmıştımBu kategori ondan biraz riskli benzer çorbalar olabilir diye konuları irdeliyorum:)
Domates ucuz muAnammm kız patlıcan pahalı, zenginsin diye oy neyim vermezler domates çorbası yapaydın