Kesinlikle izlemelisinBen hic izlemedim onu :)
Ben de herkesin sevdiklerini ben beğenmem,gıcığım benceKesinlikle izlemelisin
Bana birşeyi çok övdükleri zaman ayar olurum izlemem :)
Eşim de ısrarla bunu tavsiye etti.sinir ola ola ilk bölümüne baktım,gerisi çorap söküğü
Amin,Allah hepimizi korusun. Ben fena değilim şükür. Sen nasılsın?Eki Görüntüle 2614174 kuzlar iy gunler nasisinz dun ordakı arkadslarda konusdum Türkiyənin bütün ilerinde varmis kendizi koruyun Allah korusun hepimizi cocuklarmizi amin
Amin canım siz de Allah'a emanet olunEki Görüntüle 2614174 kuzlar iy gunler nasisinz dun ordakı arkadslarda konusdum Türkiyənin bütün ilerinde varmis kendizi koruyun Allah korusun hepimizi cocuklarmizi amin
AminEki Görüntüle 2614174 kuzlar iy gunler nasisinz dun ordakı arkadslarda konusdum Türkiyənin bütün ilerinde varmis kendizi koruyun Allah korusun hepimizi cocuklarmizi amin
Ne kadar da aynıyızBen de herkesin sevdiklerini ben beğenmem,gıcığım benceBir bakayım madem guzel diyorsun:))
Hangi burçsunn?Ne kadar da aynıyız
Bide her bölümde soruyor,nasıl ama güzel dimi diye
En sonunda itiraf ettim,tamam güzel ne var diye :)
Kotu abla haberleru duyduka kotu oluyorum nereyi aciyorusun bu geliyor en başı da ciddiye almamışdımAmin,Allah hepimizi korusun. Ben fena değilim şükür. Sen nasılsın?
Kova :)Hangi burçsunn?
Kan çekiyorNe kadar da aynıyız
Bide her bölümde soruyor,nasıl ama güzel dimi diye
En sonunda itiraf ettim,tamam güzel ne var diye :)
İnşallah inşallahAmin canım siz de Allah'a emanet olun
Bütün insanlığın başından def olup gitsin inşallah
Alınmayacak gibi değil maalesef ,inşallah gelip geçecek cabucakKotu abla haberleru duyduka kotu oluyorum nereyi aciyorusun bu geliyor en başı da ciddiye almamışdım
Canım o kadar düşünme,psikolojini bozarsın.rabbimin vardır bi bildiği,tedbir bizden takdir Allah tanKotu abla haberleru duyduka kotu oluyorum nereyi aciyorusun bu geliyor en başı da ciddiye almamışdım
Ama bu çooook güzel.Adı nee? Kıyamam karantina ona da vurmuş galiba
Vallahi aynıyız yaaKan çekiyorSon ana kadar kabul etmem,niye hep onlar haklı olsun,biz haklıyız
İnsallah canım Allah korusunCanım o kadar düşünme,psikolojini bozarsın.rabbimin vardır bi bildiği,tedbir bizden takdir Allah tan
Kovalara bayılıyorum yaaaKova :)
İyi ,yalnız değilim demek kiVallahi aynıyız yaa