- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Adı sakızAma bu çooook güzel.Adı nee? Kıyamam karantina ona da vurmuş galiba
O zaten hep karantinadaydı :)
Babası kıskanç da biraz erkek kediler görcek diye aklı gidiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adı sakızAma bu çooook güzel.Adı nee? Kıyamam karantina ona da vurmuş galiba
Tanıyınca seviyosun aslında,iyilerdirKovalara bayılıyorum yaaa
3 kızla uğraşmakta zordurAdı sakız
Bende istiyorum bundan evdə 2 tane 2 ayakli yetmiyor bitande 4 ayakli olsun.
Ama şu endama baksana kıskanması normalAdı sakız
Ya rabbim kızlar tamam başım gözüm üstüne,bari kedimiz oğlan olaydı diyo3 kızla uğraşmakta zordur
İyidir iyi. Bütün samimi dostlarım nerdeyse kovaTanıyınca seviyosun aslında,iyilerdir
Onlardan bari sorun olmuyordur,çapkınlar diye sevinir hattaYa rabbim kızlar tamam başım gözüm üstüne,bari kedimiz oğlan olaydı diyo
Ama kuşumuzla köpeğimiz erkek :)
Ne guzel kendin yapmak en sagliklisi temizi o zaten:)ben turşu salça tarhana bunları yaklaşık 5-6 yıldır kendim yapıyorum bu yıl annem vereceğim dedi birde yazın çok işler vardı yapmadım :// salça bittikçe marketten alıyorum tarhana bitmek üzere alamayacağım onu
Evet yaşlı yaşını bilmiyorum ama bastonla gezen bir amca doğu kesimi tüm gelinler le bir apartmanda oturur ya bu kişilerde oyle
Tüm aile 5 kişilik apartmanda oturuyir sanırım karantinaya alinmoslardi aile nin bir yerlerw gitmesi için benim evin onunden geçmesi gerekiyor aynı marketi kullanıyoruz bunlardan korktum zaten
Dış kapının mandali oldum ya laİyidir iyi. Bütün samimi dostlarım nerdeyse kova
Bu kaçıncı ben de bilmiyorumBende istiyorum bundan evdə 2 tane 2 ayakli yetmiyor bitande 4 ayakli olsun.
Nerdeyse dedim yaDış kapının mandali oldum ya la
Senin burcun ne ?İyidir iyi. Bütün samimi dostlarım nerdeyse kova
He iyi hadi,hemen normale dönüyorum bakNerdeyse dedim ya
Cok seker ama Allah bagisalasin anali babali boyutmeyi nasib etsinBu kaçıncı ben de bilmiyorum
Çocuklar sokakta bulduğu bütün hayvanları eve getiriyolar :)
Sakızı da depo gibi bi yere atmışlar,eşim iş için gitmişti.telefon açtı alayım mı diye.e al hadi dedim,evde de bi tane var ama :)
Griydi geldiğinde banyoda bi yıkadım beyazmış
Kovaların en pis özelliğiDış kapının mandali oldum ya la
Hazırcı mı oluyorlar Akıllılar o zaman demek kiKovaların en pis özelliği
Sonradan gelip cuk diye göbeğe otururlar
Köpeğe dişi getirdi çiftleşsin diye,gerine gerine :)Onlardan bari sorun olmuyordur,çapkınlar diye sevinir hatta
Benim ki ikizler yerimde duramıyorum. Yükselenim de yay hiç yerimde duramıyorum. Ay burcum da kova zeka fışkırıyorumSenin burcun ne ?
O taraklarda bezi yok demek kiKöpeğe dişi getirdi çiftleşsin diye,gerine gerine :)
Kız gidiyo bizim oğlan kaçıyor
Olmadı halvet falan,piiiii diye diye geri götürdü kızı