Gel sarılalımBen her gün aynı,geliyorum,yazıyorum,kimse yok ,gidiyorum,geliyorum
Bence de,gelGel sarılalım
Kötüyü düşünme kuzum, Allah korusunben turşu salça tarhana bunları yaklaşık 5-6 yıldır kendim yapıyorum bu yıl annem vereceğim dedi birde yazın çok işler vardı yapmadım :// salça bittikçe marketten alıyorum tarhana bitmek üzere alamayacağım onu
Evet yaşlı yaşını bilmiyorum ama bastonla gezen bir amca doğu kesimi tüm gelinler le bir apartmanda oturur ya bu kişilerde oyle
Tüm aile 5 kişilik apartmanda oturuyir sanırım karantinaya alinmoslardi aile nin bir yerlerw gitmesi için benim evin onunden geçmesi gerekiyoraynı marketi kullanıyoruz bunlardan korktum zaten
En ihtiyacim olan şey bu aralarİyi geldi sabah sabah❤ ❤ ❤
HelloooğğKara kedi gibi araya girmezsem, merhabaaaben de buradayım
Her yerde seni görüyorum jennaHelloooğğ
Kedi dedin mi benim için olay biterKara kedi gibi araya girmezsem, merhabaaaben de buradayım
Sitenin güvenlik görevlisi oHer yerde seni görüyorum jenna
Demek ki sen de her yerdesin RakikaHer yerde seni görüyorum jenna
Akilli olunSitenin güvenlik görevlisi o
Dimiii özellikle o karalar daha bi güzel, ne güzel yaratmış RabbimKedi dedin mi benim için olay bitergel hemşire
Ahahahajaja doğruDemek ki sen de her yerdesin Rakika
Aaa muhtarım ya ben, normaldirDemek ki sen de her yerdesin Rakika
Her yerde olmasa,benim her yerde olduğumu bilemez değil mi?Ahahahajaja doğru
Hepsi güzel hepsiiiiiiiiDimiii özellikle o karalar daha bi güzel, ne güzel yaratmış Rabbimgeldimmm
Ben de eyalet şerifiyimAaa muhtarım ya ben, normaldir
Mesela ben seni sadece burda görüyorumHer yerde olmasa,benim her yerde olduğumu bilemez değil mi?