Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Valla birebir temas edeceğim biri değil ama kasiyer kanka vardı bir tane ona haber yolladım dikkat et diye çünkü komşular olarak haberlestik bugün tel ile

Zaten belliydi ambulans dün döndü durdu mahallede

Enfekte olan kişi de aile apartmanında oturuyorlae çok çocuklu bir aile

Kasiyer dedi ki o kişi her gün geliyordu buraya

Şaşırdım kaldım valla :/

Hazır salçalar öyle maalesef benim evde çabuk tükendiği için sadece üst iç kısımlarda bulaşık olarak kalanlar kufleniyor

Ev salçası olsa bol tuzlu biraz zor küf işi :))

Hazır salçalar öyle maalesef benim evde çabuk tükendiği için sadece üst iç kısımlarda bulaşık olarak kalanlar kufleniyor

Ev salçası olsa bol tuzlu biraz zor küf işi :))
Evet ya urfadan almistim ev yapimi bi sene durdu nerdeyse hicbisey olmadi bu sene tam gidicektik bir hafta kala virus patladi gidemedik salca alacaktim ordan ne planlarim vardi gene aklima geldi

Evet ya urfadan almistim ev yapimi bi sene durdu nerdeyse hicbisey olmadi bu sene tam gidicektik bir hafta kala virus patladi gidemedik salca alacaktim ordan ne planlarim vardi gene aklima geldi
Ben geçen sene yapmadım bin bir pismanim

yaşlı mıydı peki? ya da apt. yaşlı var mı? Allah' ım acil şifalar versin sen de kendine stres yapma o da bağışıklığın düşmanı biliyorsun.

ben hem ev salçası hem de hazır kullanıyorum.
hazır salçayı genelde tuzlu olanı tercih ediyorum karaca' dan saklama kabı almıştım ona koyup yağ döküyorum küflenme olmuyor

Bizde salca tarhana boyle seyler yapmak olmaz anca bulursak aliriz :) en fazla domates konservesi ve taze fasulye yapabiliyorum kislik
ben turşu salça tarhana bunları yaklaşık 5-6 yıldır kendim yapıyorum bu yıl annem vereceğim dedi birde yazın çok işler vardı yapmadım :// salça bittikçe marketten alıyorum tarhana bitmek üzere alamayacağım onu
yaşlı mıydı peki? ya da apt. yaşlı var mı? Allah' ım acil şifalar versin sen de kendine stres yapma o da bağışıklığın düşmanı biliyorsun.
Evet yaşlı yaşını bilmiyorum ama bastonla gezen bir amca doğu kesimi tüm gelinler le bir apartmanda oturur ya bu kişilerde oyle

Tüm aile 5 kişilik apartmanda oturuyir sanırım karantinaya alinmoslardi aile nin bir yerlerw gitmesi için benim evin onunden geçmesi gerekiyor aynı marketi kullanıyoruz bunlardan korktum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…