- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.336
Valla birebir temas edeceğim biri değil ama kasiyer kanka vardı bir tane ona haber yolladım dikkat et diye çünkü komşular olarak haberlestik bugün tel ilemaalesef bir çoğumuz enfekte olacağız zaten tüm bu önlemler sağlık sisteminin çökmemesi için ve aşı/ilaç bulmak için zaman kazanmaya yönelik.
her kimse Rabbimden acil şifalar dilerim dikkat et sen de kendine
Hazır salçalar öyle maalesef benim evde çabuk tükendiği için sadece üst iç kısımlarda bulaşık olarak kalanlar kufleniyorTecrubeli bayanlar bisey sorucam siz salcayi nasil kuflenmeden muhafaza ediyosunuz ben dolapta tutuyorum yag da doksem gene kufleniyor cok hizli tuketemiyorum genelde ufak salca bulamiyorum o yuzden hep yarisi cope gidiyor. En son aldigimi ikiye boldum hava almayan kaba koydum yarisini hic acmadim yarisi bitince ona gectim ama baktim yine biraz kenarindan kuflenmis. Varsa bir cozumunuz yazarsaniz cok sevinirim :)
İyi yapmışsın ellerine sağlık:)Akşam kızartma vardı.mutfağı yeniden inşa ediyorum
Buyur tripcan:)
Okurum canım çok sağol Allah razı olsunAllah muhafaza eylesin canım benim, her gün kendin ve ailen üzerine 11 adet Kureyş suresi oku, okuyamadığın günler başka birine okut ben de okurum istersen.
Tarif verdimEllerine sağlık rakikam :))
Sen bana oğlumun marifetlerini göstermedin bir kereBuyur tripcan:)
Evet ya urfadan almistim ev yapimi bi sene durdu nerdeyse hicbisey olmadi bu sene tam gidicektik bir hafta kala virus patladi gidemedik salca alacaktim ordan ne planlarim vardi gene aklima geldiHazır salçalar öyle maalesef benim evde çabuk tükendiği için sadece üst iç kısımlarda bulaşık olarak kalanlar kufleniyor
Ev salçası olsa bol tuzlu biraz zor küf işi :))
İnşallah o kazanır o zamanTarif verdim
Kocan kızar sen bakmaSen bana oğlumun marifetlerini göstermedin bir kere
Ben geçen sene yapmadım bin bir pismanimEvet ya urfadan almistim ev yapimi bi sene durdu nerdeyse hicbisey olmadi bu sene tam gidicektik bir hafta kala virus patladi gidemedik salca alacaktim ordan ne planlarim vardi gene aklima geldi
Yaparsa olabilirİnşallah o kazanır o zaman
Bizde salca tarhana boyle seyler yapmak olmaz anca bulursak aliriz :) en fazla domates konservesi ve taze fasulye yapabiliyorum kislikBen geçen sene yapmadım bin bir pismanim
yaşlı mıydı peki? ya da apt. yaşlı var mı? Allah' ım acil şifalar versin sen de kendine stres yapma o da bağışıklığın düşmanı biliyorsun.Valla birebir temas edeceğim biri değil ama kasiyer kanka vardı bir tane ona haber yolladım dikkat et diye çünkü komşular olarak haberlestik bugün tel ile
Zaten belliydi ambulans dün döndü durdu mahallede
Enfekte olan kişi de aile apartmanında oturuyorlae çok çocuklu bir aile
Kasiyer dedi ki o kişi her gün geliyordu buraya
Şaşırdım kaldım valla :/
ben hem ev salçası hem de hazır kullanıyorum.Tecrubeli bayanlar bisey sorucam siz salcayi nasil kuflenmeden muhafaza ediyosunuz ben dolapta tutuyorum yag da doksem gene kufleniyor cok hizli tuketemiyorum genelde ufak salca bulamiyorum o yuzden hep yarisi cope gidiyor. En son aldigimi ikiye boldum hava almayan kaba koydum yarisini hic acmadim yarisi bitince ona gectim ama baktim yine biraz kenarindan kuflenmis. Varsa bir cozumunuz yazarsaniz cok sevinirim :)
Herkesin devlet başkanı evde ya,ondan yoklardı herhaldeNerde bu devlet
Ben her gün aynı,geliyorum,yazıyorum,kimse yok ,gidiyorum,geliyorumBen de bugün deli gibi yazdım yazdım çıktım :)
ben turşu salça tarhana bunları yaklaşık 5-6 yıldır kendim yapıyorum bu yıl annem vereceğim dedi birde yazın çok işler vardı yapmadım :// salça bittikçe marketten alıyorum tarhana bitmek üzere alamayacağım onuBizde salca tarhana boyle seyler yapmak olmaz anca bulursak aliriz :) en fazla domates konservesi ve taze fasulye yapabiliyorum kislik
Evet yaşlı yaşını bilmiyorum ama bastonla gezen bir amca doğu kesimi tüm gelinler le bir apartmanda oturur ya bu kişilerde oyleyaşlı mıydı peki? ya da apt. yaşlı var mı? Allah' ım acil şifalar versin sen de kendine stres yapma o da bağışıklığın düşmanı biliyorsun.