- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
Yok kiz biliyor. Hatta buradaki konuları bile okuyorum.Eşin bilmiyor mi seninde
Beraber kritiğini yapıyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kiz biliyor. Hatta buradaki konuları bile okuyorum.Eşin bilmiyor mi seninde
Benimkiler uyudu:)Eşimin gelmesin e az kaldı benim mutfak pert
bensiz benden habersizOlaylar olaylar
Benimde herkes uyudu daha yeni kızın yaninda uzanıyorum makinam boş siralicam sadece :))Benimkiler uyudu:)
Sana da günaydınbensiz benden habersiz
Teyzem guzum sensiz olur mu hiç sen gözlerini kapat korkma emibensiz benden habersiz
Makinayı ben boşaltmıyorum çok şükürSenin kızda büyüsün görBenimde herkes uyudu daha yeni kızın yaninda uzanıyorum makinam boş siralicam sadece :))
bildiğim olaylar var ama onlar eskide kaldı güncel bi şeyse ne günaydını tünaydınSana da günaydın
bana da söyleyin uyuyamamTeyzem guzum sensiz olur mu hiç sen gözlerini kapat korkma emi
Güncel daha yeni fırından çıktı:)bildiğim olaylar var ama onlar eskide kaldı güncel bi şeyse ne günaydını tünaydın
Habersiz olursa bozulur.ben geçenlerde bez için deneme ürününe form doldurdum ve bunu unuttum. gel zaman git zaman bana bez göndermişler adres telefon bana ait isim başka biri 2 kez geldi kargo geri gönderdik eşiminde haberi yoktu form doldurduğumdan sonra ben ayıldım Kazen' e sordum benimmiş adam gitti geri şubeden aldı bi şey de demedi :)
Bana da seda kim ise onun kargosu geldi sana kimim kargosu geldiben geçenlerde bez için deneme ürününe form doldurdum ve bunu unuttum. gel zaman git zaman bana bez göndermişler adres telefon bana ait isim başka biri 2 kez geldi kargo geri gönderdik eşiminde haberi yoktu form doldurduğumdan sonra ben ayıldım Kazen' e sordum benimmiş adam gitti geri şubeden aldı bi şey de demedi :)
Oluyor arada başka şeyler denk gelmedi mi:)Ben her gelen şeyi doldurmuyorum
Mesela bez.. Bana çksa me yapacam, kullanabilecek alsn diyr es geçiyorum
Kazen abiye srslenmek istiyorım öhöm öhöm
Çocuksuzlarada birşeyler
Saf saf bakınıyoum hala
Gözmden kaçmadoysa gelmedi ama gelirimOluyor arada başka şeyler denk gelmedi mi:)
Bir ara benimki dolduruyorduMakinayı ben boşaltmıyorum çok şükürSenin kızda büyüsün gör