2 yıl olcak ablacımKuzum sen kaç yıllık evlisin
Bizde 1 kişi çıkabilir arabaya 1 kişi binebilir ve 1 ilçeyle 5 mahalle kapatıldıBizim şehirde yasak çıktı.3 kişi ve fazlası dışarıya çıkmak yasakBazı caddeler kapatıldı çıkmak yasak İyi oldu
Ben helva sevmem kiBen de kek istiyorum banane
Ben de helva yapmayı düşünüyorum yapiim de gör
4 teyzem,2 ablam,1 yengem,7 yeğen,13 kuzen var olar mıOlur başka ,teyzen falan var mı yada üst komşu falan
yok balonum. ben yarismaci arkadaslari izlemeyi daha cok seviyorum. acun gibi
Daha erken canım stres yapma bir sorun yoksa olur inşallah. İyi bir doktora görün2 yıl olcak ablacım
Bizim bu gece başlıyor.İyi oldu da,Ne zamana kadar olduğunu bilseydik
Bilmiyorum bizim bazı bölgelerde gezmeyi yasaklamışlar.Kalabalık grup gezme yasakmış bakalım nasıl olacak:)İstanbul'a gelir mi acaba?
Allah sonumuzu hayretsin canımBizim bu gece başlıyor.
Adam olacak çocukTamam olur
Bugün oğlumla karton bardakta kek yaptık.Bardaklara nasıl koysak diye düşünüyordum.Çocuk ,anne huniyi getir huni ile koyalım dediAllah'ım şimdi ki çocuklar bizi susuz götürüp susuz götürür
Daha yeni canım olur inşaallah benimde 2 yıldan fazla olmadı sonra ikiz oldu:)Hem de doğal:)2 yıl olcak ablacım
Neredesin sen canım:)Bizde 1 kişi çıkabilir arabaya 1 kişi binebilir ve 1 ilçeyle 5 mahalle kapatıldı
Bir çorba bile yapamıyorsa artık ne bileyimYok ya o yapamaz.Bayağı zamandır gelip gidiyor bir icraat göremedik
Alınan tedbirler boşa değil, inşallah uyarlar. Hayırlısıyla atlatsak şu süreciBilmiyorum bizim bazı bölgelerde gezmeyi yasaklamışlar.Kalabalık grup gezme yasakmış bakalım nasıl olacak:)
İkizin acimicak diyorSeni de dost bilmiştik birlik oldu bak
Sağol canimmHer zaman olduğu gibi çok güzel
Hepsi gelsin desem buradakiler kaçacak4 teyzem,2 ablam,1 yengem,7 yeğen,13 kuzen var olar mı
AminAllah sonumuzu hayretsin canım