Anammmmm abooo sıkı izleyiciyok balonum. ben yarismaci arkadaslari izlemeyi daha cok seviyorum. acun gibi
Var kuzum ama bende değil eşimde :) hayırlısı diyelimDaha erken canım stres yapma bir sorun yoksa olur inşallah. İyi bir doktora görün
AAANAAAAAA ciddimi ablacımmmmmmDaha yeni canım olur inşaallah benimde 2 yıldan fazla olmadı sonra ikiz oldu:)Hem de doğal:)
Öyle :)Adam olacak çocuk ❤
İçine içine çekiyo demeyin öyleÖnemli dip not ilk sayfaya mı eklesek
Gördüm gördüm onu da gördümİkizin acimicak diyor
Benimde ortaokuldan beri en büyük hayalim ikiz kızlarımın olmasıydı ve gerçekleşti.İkiz olduğunu söylediğim herkes şok oldu yani isteyip olması ilginç gelmişti:)Anammmmm abooo sıkı izleyici
Var kuzum ama bende değil eşimde :) hayırlısı diyelim
AAANAAAAAA ciddimi ablacımmmmmm
Ayy inanamıyorummmm çok şanslısın
Benimde hayalim ikizzzzz
Çayı püskürttüm vallahiİçine içine çekiyo demeyin öyle
Megan düğününde ağlat sen kateyi.hem de neden? Charlotte un nedime elbisesi yüzünden
Yazıklar olsun hiç beklemezdim
yok anam burası kurtlar sofrasi sizinle baş edemem ancak önününüzde saygıyla eğilirimşu et yemeklerinde sac kavurma 1. olmadığından beri küsüm aslinda bu topigede neyse
O izleyiciBir çorba bile yapamıyorsa artık ne bileyim
Bizik okulda ikizler vardı en büyük isteğim onlarla arkadaş olmaktı olmadıBenimde ortaokuldan beri en büyük hayalim ikiz kızlarımın olmasıydı ve gerçekleşti.İkiz olduğunu söylediğim herkes şok oldu yani isteyip olması ilginç gelmişti:)
Polis ve güvenlik güçleri kontrol edecekmiş canım mecbur duracaklar:)Alınan tedbirler boşa değil, inşallah uyarlar. Hayırlısıyla atlatsak şu süreci
Allah gönlüne gore versin kuzuAnammmmm abooo sıkı izleyici
Var kuzum ama bende değil eşimde :) hayırlısı diyelim
AAANAAAAAA ciddimi ablacımmmmmm
Ayy inanamıyorummmm çok şanslısın
Benimde hayalim ikizzzzz
Benim kızlarıda çok seviyorlar:)Herkes tanıyor:)Bizik okulda ikizler vardı en büyük isteğim onlarla arkadaş olmaktı olmadı
Başka siniftalardi :/
Yarın öbür gün milyoner yarışmasında telefonla bağlanmak istersiniz siz banaYapmazsak hata
Bebeğim ben iyi bir şey dedim amaYarın öbür gün milyoner yarışmasında telefonla bağlanmak istersiniz siz bana
Taşırmayın çorbayıO etiket ne nevo çorba nasıl tasirilmazbelli etmeyecektik hani
Ben seni ararımYarın öbür gün milyoner yarışmasında telefonla bağlanmak istersiniz siz bana
Deli miyim çağırır mıyımHepsi gelsin desem buradakiler kaçacak
Bence hepsi senin gibi becerikli değildirDeli miyim çağırır mıyım
Deliyim de çağırmam
İkizler çok tatlı oluyor yaBenim kızlarıda çok seviyorlar:)Herkes tanıyor:)