İşte herkeste etkili olmuyorOoooo ben bu lafı duyacağım a yapar tencerede sunar gene yaparım anacim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte herkeste etkili olmuyorOoooo ben bu lafı duyacağım a yapar tencerede sunar gene yaparım anacim
Sunum diye kafayı yiyeceğizYapmazsak hata
Yok ben yanlış gelmişim, yavaştan tüyeyimKorkma sadece soda
Tek eğlencemiz ama yaSunum diye kafayı yiyeceğiz
Tamam öyle olsunYok ben yanlış gelmişim, yavaştan tüyeyim
yok anam burası kurtlar sofrasi sizinle baş edemem ancak önününüzde saygıyla eğilirim şu et yemeklerinde sac kavurma 1. olmadığından beri küsüm aslinda bu topigede neyseAnladık artık yapmalısın
Aynen ya başka işimiz yok:)Tek eğlencemiz ama ya
Seni de dost bilmiştik birlik oldu bakYalniz gebe o hafif dozda verin
Yapan küsmedi sana ne oluyoryok anam burasö kurtlar sofrasi sizinle baş edemem ancak önününüzde saygıyla eğilirim şu et yemeklerinde sac tava 1. olmadığından beri küsüm aslinda bu topigede neyse
Işte bunlar hep karantinadanAynen ya başka işimiz yok:)
Sende biraz yanaşsan bize benzeyeceksinSeni de dost bilmiştik birlik oldu bak
Bakışlara bakTamam öyle olsun
o yedi tabi ona nolcak benim mideme vurdu naberYapan küsmedi sana ne oluyor
YapacaaakRakika yapamaz ya onu saymayalım
Bizim şehirde yasak çıktı.3 kişi ve fazlası dışarıya çıkmak yasakBazı caddeler kapatıldı çıkmak yasakİyi olduIşte bunlar hep karantinadan
Bizim günahımız neydio yedi tabi ona nolcak benim mideme vurdu naber
İyi oldu da,Ne zamana kadar olduğunu bilseydikBizim şehirde yasak çıktı.3 kişi ve fazlası dışarıya çıkmak yasakBazı caddeler kapatıldı çıkmak yasakİyi oldu
İstanbul'a gelir mi acaba?Bizim şehirde yasak çıktı.3 kişi ve fazlası dışarıya çıkmak yasakBazı caddeler kapatıldı çıkmak yasakİyi oldu
senin ne günahın olacak sen cennetliksin gözümüz lezzer görüyor sayenizdeBizim günahımız neydi