Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Eloş sana bir şey soracağım:)
Şimdi sen dolaplarını boyadın ya:)Nasıl yaptın anlat bakayım benimde boyanacaklar var:)Eşimi ikna edersem:)

Eloş sana bir şey soracağım:)
Şimdi sen dolaplarını boyadın ya:)Nasıl yaptın anlat bakayım benimde boyanacaklar var:)Eşimi ikna edersem:)
ay çok eğlenceli yapın :rolleyes:
su bazlı boya kullanıyoruz.2 marka önde gidiyo zaten.cadence nin daha geniş ağı var burda.renk seçeneği de çok.sünger rulo ya da fırçayla boyarsın.üstüne de uygun vernik. su gören bi çalışmaya taş vernik,sır vernik. su görmezse kadife vernik olabilir.sen ne istersen sor ben cevaplarım 😍

ay çok eğlenceli yapın :rolleyes:
su bazlı boya kullanıyoruz.2 marka önde gidiyo zaten.cadence nin daha geniş ağı var burda.renk seçeneği de çok.sünger rulo ya da fırçayla boyarsın.üstüne de uygun vernik. su gören bi çalışmaya taş vernik,sır vernik. su görmezse kadife vernik olabilir.sen ne istersen sor ben cevaplarım 😍
Peki zımpara yapmam gerekiyor mu:)Ya benim gardrop malum 18 yıllık:)
Onun tuvalet aynası kızların odasında üzeri takı,krem vs dolu:KK70:Ama eski işte:)
Odalarına uygun bir renkle boyasak mı acaba dedim:)

Bu mu canım:)
543780789_1.jpg

açık renk yapacaksan 3-4 katta anca kapanır.koyu renkse 2 kat
Peki zımpara yapmam gerekiyor mu:)Ya benim gardrop malum 18 yıllık:)
Onun tuvalet aynası kızların odasında üzeri takı,krem vs dolu:KK70:Ama eski işte:)
Odalarına uygun bir renkle boyasak mı acaba dedim:)
harika olur hemde 🤩
zımparaya hiç gerek yok.mobilya için chalked boyaları var aynı markanın.bazen tek katta kapatıyor.fırça izi kalmıyor.her katta 24 saat beklemen gerekiyor.sonrasında vernik şart.boyadan 2_3 gün sonra vernik atıyorsun.o da 2-3 kat olsa iyi olur.sıfır gibi olur dolaplar.hatta değişik poliüretan oymalar var 5_10 ₺ ye.bambaşka bir hava katıyo 😍

açık renk yapacaksan 3-4 katta anca kapanır.koyu renkse 2 kat

harika olur hemde 🤩
zımparaya hiç gerek yok.mobilya için chalked boyaları var aynı markanın.bazen tek katta kapatıyor.fırça izi kalmıyor.her katta 24 saat beklemen gerekiyor.sonrasında vernik şart.boyadan 2_3 gün sonra vernik atıyorsun.o da 2-3 kat olsa iyi olur.sıfır gibi olur dolaplar.hatta değişik poliüretan oymalar var 5_10 ₺ ye.bambaşka bir hava katıyo 😍
Çok sağol canım :KK60:Onu deneyelim becerebilirsek diğerlerini boyarız:)

Marka bu.ama bu premium serisi daha çok tepsi objegibi şeyler için.sen ya chalked ya da multisurf alırsın
Anladım canım sağol:KK60:Evet diğeri ile boyama yaptım ama mobilya için ne kullanılır bilemiyorum:)
Teşekkür ederim:)
Fiyatlarıda iyi sanki kaç litre gider acaba:)Sen bir dolap boyamıştın ona ne kadar gitti tahmini:)

X