- 16 Ağustos 2010
- 292.866
- 602.469
- 43
İnşaallah canım sağolOlur bence.
Kardesim mutfak masa sandalye boyadı.
Çok da güzel oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canım sağolOlur bence.
Kardesim mutfak masa sandalye boyadı.
Çok da güzel oldu.
litre gitmez yahu :)Anladım canım sağolEvet diğeri ile boyama yaptım ama mobilya için ne kullanılır bilemiyorum:)
Teşekkür ederim:)
Fiyatlarıda iyi sanki kaç litre gider acaba:)Sen bir dolap boyamıştın ona ne kadar gitti tahmini:)
Benim dolap ancak o kadardır canım ve renk şahane olmuş :)litre gitmez yahu :)
çok berektli boyalar
Eki Görüntüle 2624539
ben bu 3 rengi karıştırdım dolap için.20 cm falandır boyları. yarısı bile bitmedi
yalnız boyamaya başlayınca asla duramazsınEl becerim iyidir ama hangi boya uygun hiç bilmiyorum:)Teşekkür ederim canım
Bende öyleyim işte dediğin gibi başlasam herkesi boyarımyalnız boyamaya başlayınca asla duramazsın
eşim en son beni de boyayacaksın korkuyorum diyodu
Tarhana yada kelle fena uçacakGeliyorum gidiyorum 9.
Gidiyorum tekrar geliyorum yine 9.
Pöfff.
ahahahah o zaman hemen başla :)Bende öyleyim işte dediğin gibi başlasam herkesi boyarım
Eşim ile konuşayım sana sorarım canımahahahah o zaman hemen başla :)
ıstersen kapıda ödemeli güvenli site de söylerim.aradığın herşey var orda.fırçadan şablona
Hangi site?ahahahah o zaman hemen başla :)
ıstersen kapıda ödemeli güvenli site de söylerim.aradığın herşey var orda.fırçadan şablona
İlk beşi alsak olma miİkinci olacak tarifler kafa kafaya gidiyor bir bildirim daha giderse bir tanesi ayrilir diye dusunuyorum
Bunda ben sana verdim ödülümü alabilir miyimLabnede bana oy vermeyenler için ilginç linç girişimlerim var cok tatliş tarifle geliyorım bana kıyamazsnz
Bunda ben sana verdim ödülümü alabilir miyim
5-6-7 de kendi arasında yarışıyor ne heyecanlı bir yarışmaİlk beşi alsak olma mi
İsim verebilirsin canım ama link yasaknevoş yasak mıdır Nevreste
kız yenmezmi kellehayatımda yemedim
benim attığım siteden bak,ordaki renkler birebirBu aynısı mı:)
Eki Görüntüle 2624541