Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki zaten iki günde bir geceye gidecek:)Bir gün iftarda bir gün sahurda yok:)Benim eşim geceye başlayacak nasıl olacak bu vardiya da bakalım :/
ne güzel yaaaBenim çevremde sadece 2 bina var birde biz offff alkışlar,ıslıklar,istiklal marşı çoştuk
haksızlıkAramızda dakika var dimi 4:44 bizim
Bir arkadaşım video attı karşı binaya Atatürk'ün resmini yansıtmışlar süper görünüyordu:)ne güzel yaaa
ruhsuz karılar
amanını kelle kelleKazen'in oy verdiği kelle az kaldı herkesi geçecek
Bizim 4:03haksızlık
bizim 4:39
Kazen oy verdi tarihi gün olabiliramanını kelle kelle
gel beni biraz yelle
benimki de yiyip gidiyo 12 deBenim ki zaten iki günde bir geceye gidecek:)Bir gün iftarda bir gün sahurda yok:)
ama erken açıyosunuz köftehorBizim 4:03
kutlarız,istiklal marşı okuruzKazen oy verdi tarihi gün olabilir
Akşam 7 gibi gidecek sabah gelecek o gün hem iftar hem sahur işte aaaa yeni farkettim aynı güne denk gelecekbenimki de yiyip gidiyo 12 de
Okuruz okuruzkutlarız,istiklal marşı okuruz
bizde de var o lojmanlara vuruyo :)Bir arkadaşım video attı karşı binaya Atatürk'ün resmini yansıtmışlar süper görünüyordu:)
7:18 galiba:)ama erken açıyosunuz köftehor
Ne güzel ya nasıl yapılıyor bende alayım yapayımbizde de var o lojmanlara vuruyo :)
Allah kolaylık versinbizim akşam kaçta bakayım :)
20:01 miş
aleti edavatı pahalıdır kız onunNe güzel ya nasıl yapılıyor bende alayım yapayım
Evde çok kalacaksak alayım lazım olur yoksa deli derleraleti edavatı pahalıdır kız onun
alttan yansıyo ama öyle anladım ben