- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
hayatımda yemedimbende verdim keleye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatımda yemedimbende verdim keleye
Aynen sondan gelip en öne bayrak dikeceğim benDaha yeni başladık her şey değişebilir:)
hayatımda yemedim
bizimkiler ruhsuz anacım,kimse çıkmadı yineBu kadar coşkulu olacağını bilseydim 5+1 i balkona çıkarıp verirdim marşı göğe doğru hiç aklıma gelmedi ya
Müthiş bir kutlama oldu bizim burda
yemeyi de düşünmüyorum
Valla alt ana yolda gümbür gümbür çalıyordu marş catladim ordaki arkadaşa msj attim nolirsun çek gonder diye meğer adanın biri balkona sistem kurmuş ta bizim eve geliyordu sesibizimkiler ruhsuz anacım,kimse çıkmadı yine
Ben sadce burdan yazıyorum sankikız bi ordan bi burdan yazmayın
türk filmlerinde ağaç arkasında kovalamaca gibi yakalayamıyorum
ne güzel yaaaValla alt ana yolda gümbür gümbür çalıyordu marş catladim ordaki arkadaşa msj attim nolirsun çek gonder diye meğer adanın biri balkona sistem kurmuş ta bizim eve geliyordu sesi
ben +18 e bile yazmış olabilirimBen sadce burdan yazıyorum sanki
Valla bende bu kadar beklemiyordum sağlıkçılari bir biz birde iki balkon alkışlamistine güzel yaaa
bizim alt tarafı askeriye
üst taraf cami
bi aşağısı coştu bi yukarısı
bizde tık yok
Sahura kalkacagiz biliyorsun dimiben +18 e bile yazmış olabilirim
başlığa bakamıyorum ki
gece gece evi sattırıcan banaValla bende bu kadar beklemiyordum sağlıkçılari bir biz birde iki balkon alkışlamisti
Ama istiklal marsinda herkes balkonda okudu nefis oldu
yatmıcaz ki kalkalım,daha ohooooo çok varSahura kalkacagiz biliyorsun dimi
Benim çevremde sadece 2 bina var birde biz offff alkışlar,ıslıklar,istiklal marşı çoştukgece gece evi sattırıcan bana
wp ta herkes video attı,sinir oldum bizim sokağa
Aynen bende yatmamyatmıcaz ki kalkalım,daha ohooooo çok var
yatmıcaz ki kalkalım,daha ohooooo çok var
Benim eşim geceye başlayacak nasıl olacak bu vardiya da bakalım :/Aynen bende yatmam