Bir ev olsa neyse,bahçeye çıkıp çeksem en az 15 ev görür.Yan komşum neydiyon sen öylee derBenim gibi bu yapın dünyadaki tek canlı kendinizmissiniz gibi düşünün çıkın bahçeye tabağın etrafını döne döne çekin
çok zor hemşire çookkkBesle,büyüt ver ellere .
sana uydum rezil oldum ama deydi(değdi hangisi doğru yav )
ee az gezdirmedim kurabiyeleri elimdeDeğdiyse taktik doğru
Kızlar kocayı birşey sanmış ,vardığı gece usanmış derler.besle büyüt,gitsin ellere
vardığı gece olmuyo canım hemen sendeKızlar kocayı birşey sanmış ,vardığı gece usanmış derler.
Tahmin edebiliyorumçok zor hemşire çookkk
Bizimde arkadaki ve yandaki bina görüyor bahçeyi ama tanismiyoruz ,en fazla ne yapıyor bu deli diyolardir kendi kendilerineBir ev olsa neyse,bahçeye çıkıp çeksem en az 15 ev görür.Yan komşum neydiyon sen öylee der
Allah seni ne yapmasın ,kahkahamı içime içme attımvardığı gece olmuyo canım hemen sende
atma içine sal gitsin engine :)Allah seni ne yapmasın ,kahkahamı içime içme attım
En fazla görgüsüz derler.Bizimde arkadaki ve yandaki bina görüyor bahçeyi ama tanismiyoruz ,en fazla ne yapıyor bu deli diyolardir kendi kendilerine
Herifim uyanıratma içine sal gitsin engine :)
Ben olsam ilk defa yemek yaptı harhalde derimEn fazla görgüsüz derler.
gördük mü kiEn fazla görgüsüz derler.
Ya da watsapa durum koymak için sanarlarBen olsam ilk defa yemek yaptı harhalde derim
Bu daha yüksek ihtimal.gunahimi almasınlar koymuyorumYa da watsapa durum koymak için sanarlar
Ben de koymuyorum yemek.Koyuyorsunuz bari sunum yapın da koyun.Görünce içimden pehh siz benim nete koyduklarımı görseniz diyorum ama içimdenBu daha yüksek ihtimal.gunahimi almasınlar koymuyorum
Bizde de sürekli gözeten karşı komşu var kızımı görünce seslenir bana cıksBalkonda çekim yapınca da insan konu komşudan çekiniyor
Kesın karşıdaki komşum böle düşünür hahahaBizimde arkadaki ve yandaki bina görüyor bahçeyi ama tanismiyoruz ,en fazla ne yapıyor bu deli diyolardir kendi kendilerine
Benimde arada koyasim geliyeah ama şeytana uymuyorum kokusundan kk yi bulmasinlarBen de koymuyorum yemek.Koyuyorsunuz bari sunum yapın da koyun.Görünce içimden pehh siz benim nete koyduklarımı görseniz diyorum ama içimden