- 24 Eylül 2018
- 97.007
- 292.132
Daha tatlı diyorlar,Allah nasip ederse tadacağız:)Toruna daha çok var en az 10 yıl:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha tatlı diyorlar,Allah nasip ederse tadacağız:)Toruna daha çok var en az 10 yıl:)
Hiç düşünmedimBilmem yönetici sensin sen söyle fasulyenin ömrü ne kadar
Babam ceviz içi derdi:)Daha tatlı diyorlar,Allah nasip ederse tadacağız:)
Amin canım, inşallahBabam ceviz içi derdi:)
Aynen daha tatlı olurlar:)O günleri görürürz inşaallah
Babamı özledim
Vay uyanık, ne zaman etiketledin, oluyor mu öyleOzaman etiketledim say
benimÇok geçmiş olsun sen mi bebişin mi canım
Vay uyanık, ne zaman etiketledin, oluyor mu öyle
Anladım canım unuttuğunu sıkıntı değilNevreste canım, az önce mesajında alıntıda karışmış. Unutmayayım diye alıntılamıştım.Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar derler, elbet hepimiz yaşayacağız o acıları. Yaşamasam da tahmin ediyorum ne kadar üzüldüğünü. Allah rahmet eylesin. Şimd Canfeb le aynı alıntıda olduğunu görünce utandım
Nasıl yani,sadece babanı mı özledin ,anneni özlemedin mi?ben deeeeeee
Ay ben onu aynı evin içindeyken özlüyorumNasıl yani,sadece babanı mı özledin ,anneni özlemedin mi?
Geçenlerde yüksük çorbası birinci olmuştu ben hep takipteyim buraya bi deneyim katıldım :)Mesela bu yıl uüksük alırsa seneye kimse alamaz bunlara dikkat ediyorum
Elalis gibi bir ana özlenmez mi hiçAy ben onu aynı evin içindeyken özlüyorum
Balkonda çekim yapınca da insan konu komşudan çekiniyorGeçenlerde yüksük çorbası birinci olmuştu ben hep takipteyim buraya bi deneyim katıldım :)
Sunum oldukça zor iş evdeyım ya dişarıya bahçeye sunum için çıksam üst kattaki Kaynanam nabiyor bu der gibi balkondan bakar
Ay ben onu aynı evin içindeyken özlüyorum
Benim gibi yapın dünyadaki tek canlı kendinizmissiniz gibi düşünün çıkın bahçeye tabağın etrafını döne döne çekinBalkonda çekim yapınca da insan konu komşudan çekiniyor
Besle,büyüt ver ellere .
sana uydum rezil oldum ama deydi (değdi hangisi doğru yav )Benim gibi bu yapın dünyadaki tek canlı kendinizmissiniz gibi düşünün çıkın bahçeye tabağın etrafını döne döne çekin
besle büyüt,gitsin ellereBesle,büyüt ver ellere .