Bu seferde benimki görünsün ne yapayımOzaman bizimkiler görünmüyor
Sizde canım benimAllah'a emanet olun, ben çıkıyorum
Bilseydim ara vermezdim yarışmalara.Taliplisi çok,not alalım senin kızı,biz size doneriz
Alıştı merak etme:)Bilseydim ara vermezdim yarışmalara.
Gözü alisirdi bana.
Yasaklar biterse ben kaybolurum yine.Alıştı merak etme:)
Bundan sonra gidersen sana kızda yok oğlanda
Olmaz sen fasulyesin çorba yapman hata geri çekilBu seferde benimki görünsün ne yapayım
Her ikiside ogrenmeli benim oglum daha 1.5 yasinda ama biraz buyusun bende ona yaptiricam insallah kiz erkek ayirmak yok :)Aynen canım öyle:)Ama ben bayağıdır yaptırıyorum sadece kızlara değil oğlumda yapıyor:)
Yazın kaybolan çok oluyor ama kışın yine gelirsin beni bırakamazsınYasaklar biterse ben kaybolurum yine.
Eve zor yapıyorum yemek.
Benimkiler ufak daha ben buyutene kadar sen durma yenilerini yetiştir.
2 yıl olacak hayatım boyunca fasulyemi olacağımOlmaz sen fasulyesin çorba yapman hata geri çekil
Şansı her zaman var,umutsuz olma,oğlanı görsen, hak verirsinBilseydim ara vermezdim yarışmalara.
Gözü alisirdi bana.
Aynen canım cinsiyet ayrımı yok:)Her ikiside ogrenmeli benim oglum daha 1.5 yasinda ama biraz buyusun bende ona yaptiricam insallah kiz erkek ayirmak yok :)
Ağzına laf verme birilerininYazın kaybolan çok oluyor ama kışın yine gelirsin beni bırakamazsınBenim yaş gitti daha yapamam
Sen de canım,görüşürüzAllah'a emanet olun, ben çıkıyorum
Hayatımı yaşayacağım çocuk istemiyorumAğzına laf verme birilerinin
Torunlar gelirse, 4 doğuruyorsun,20 oluyorlarHayatımı yaşayacağım çocuk istemiyorum
Kışın daha da yogunum.Yazın kaybolan çok oluyor ama kışın yine gelirsin beni bırakamazsınBenim yaş gitti daha yapamam
Bilmem yönetici sensin sen söyle fasulyenin ömrü ne kadar2 yıl olacak hayatım boyunca fasulyemi olacağım
Toruna daha çok var en az 10 yıl:)Torunlar gelirse, 4 doğuruyorsun,20 oluyorlar
O zaman eşsiz bilgilerini biizmle paylaşırsınKışın daha da yogunum.
Eh nasip bakalım.
Genlerimizde var aşçılik.
Çok da mutevaziyim.