İçinizdeyim canım duygularınızı yakından hissediyorum:)Sizi anlıyorum:)Olsun birinci olup herkes sirasini savucak eninde sonunda kismet hemde bu isler sadece surekli birinci olan tarifler icin dedim ben anladin sen zaten :)
Ne yapalım küçük olmasaydın evde herkes en küçüğe sataşırtopla tüfekle geliyorsunuz bırakinda azıcık alınayım bari
şahit tuttum sadece. çeksemde gelmezsiniz zaten nevros birakmazBeni de çekiyor bak bak
Pıt pıt atıyor baxen göbek deliğime yakın mesafede olunca göbek atmasıyla mı karıştırıyorum diyorumİşte bu hafta ufak ufak başlayacak canım bir-iki hafta içinde yoğunlaşır:)Sırt üstü yatınca daha net hissedersin:)
Odur canım 19-20 hafta gibi başlıyor ama kız bebek biraz daha geçikebiliyorPıt pıt atıyor baxen göbek deliğime yakın mesafede olunca göbek atmasıyla mı karıştırıyorum diyoruminşallah uykudan uyandırır tekmesi diyorlar bekliyoruz
küçükler sevilirdi de yanilmiyorsamNe yapalım küçük olmasaydın evde herkes en küçüğe sataşır
Sana bir gazoz içiremedişahit tuttum sadece. çeksemde gelmezsiniz zaten nevros birakmaz
Acaba nedentopla tüfekle geliyorsunuz bırakinda azıcık alınayım bari
Sevgimi hissetmiyor musunküçükler sevilirdi de yanilmiyorsam
Akilli daşahit tuttum sadece. çeksemde gelmezsiniz zaten nevros birakmaz
Sen nereye götürüyorsunşahit tuttum sadece. çeksemde gelmezsiniz zaten nevros birakmaz
Sağlıkla hayırla gelsin inşallahOdur canım 19-20 hafta gibi başlıyor ama kız bebek biraz daha geçikebiliyor
Gazozu içmiş sadece tarif paylaşmıyorSana bir gazoz içiremedi
Dozu arttır ablaGazozu içmiş sadece tarif paylaşmıyor
Doz aşımı olmasın,yavaş yavaşGazozu içmiş sadece tarif paylaşmıyor
içmicem işteSana bir gazoz içiremedi
bazenSevgimi hissetmiyor musun
Ama tadı çok güzel, ferahlatıyoriçmicem işte